Pénz visszatérítési garanciás számlázó program

Három hónap pénz visszatérítési garanciát adunk számlázó programjainkra!

Minden megvásárolni vagy bérelni kívánt számlázó programunkra indoklás nélküli 3 hónap pénz visszatérítési garanciát vállalunk.
A megrendelt majd kifizetett számlázó programhoz 3 hónapos kódot adunk. Ez alatt az idő alatt Ön teljes körűen használhatja a programot. Közben eldöntheti, hogy tovább használja a programot vagy esetleg visszakéri a vételárát.

Hogyan működik a számlázó program megtartása?

A pénz visszatérítési garancia előtt 15 nappal az indításnál jelezni kezdi a program, hogy le fog járni. Amennyiben a programot tovább szeretné használni, akkor ezt e-mailben jelzi számunkra és elküldjük a végleges kódot a számlázó programhoz és ezzel egy időben véget ér a visszavásárlási garanciánk is.
Bérletes konstrukció esetén a jelzésére elküldjük a következő negyedéves számlát és a bérleti konstrukció folytatódni fog. A következő negyedéves számlákat már automatikusan küldjük a lejárati idő előtt.

Miként kaphatom vissza a kifizetett összeget?

A 3 hónapos idő alatt kezdeményezheti a programért kifizetett összeg visszatérítést. Ehhez küldenie kell egy e-mailt a számunkra, melyben a visszavásárlást kéri. Indoklásra nincs szükség, de megköszönjük amennyiben jelzi a kérésének okát is.
Ezt követően kiállítunk egy jóváíró számlát, melyet elküldünk Önnek. Majd ez alapján visszautaljuk a számlázó programért kifizetett összeget.
A program a 3 hónapos lejárat után már nem fog engedni új bizonylatot kiállítani, de az addig elkészült bizonylatok és adatok továbbra is hozzáférhetők, visszakereshetők maradnak a programban.

Hogyan lehetséges ez?

Bízunk számlázó programjaink tudásában és színvonalában, ezért nyugodt szívvel adjuk meg Önnek azt a lehetőséget és biztonságot, hogy a vásárlás után is dönthessen másképp és ne okozzon anyagi kárt, ha mégis mást szeretne.

 

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]