Frissítés rendelés

Frissítés rendelés

Tisztelt Ügyfelünk!
Válassza ki a programját és adja meg a jelenlegi verzió számát.  (A frissítések egymásra épülnek, például a 14-es verzióról történő 16-os verzióra frissítéshez szükséges a 15-ös frissítés is, így az elmaradt frissítés is megrendelésre kerülhet.)
A verziót jelző számok első számjegye az évre utal. Például: a 14.1.2-es verzió 2014-es. A jelenlegi verziónál a 14.x.x-et kell választani.
A rendelését e-mailben igazoljuk vissza, melynek melléklete a proforma számla. A proforma számla kiegyenlítése után küldjük el a kódokat.
Hálózatos verziókhoz is csak egy gépes frissítési díjat kell fizetni és nem gépenként, viszont minden gépen telepíteni kell a frissítést.

Bérletes ügyfeleinknek és az 1 éven belül vásárolt programok esetén nem kell fizetnie a frissítésért, a frissítő program sem fog kódot kérni, ezért nem is szükséges megrendelniük!

A megvásárolt frissítés az adott évben megjelenő azonos verzió számmal kezdődő frissítések telepítésére is alkalmas. A frissítési díj tartalmazza az adott évben a telefonos ügyfélszolgálatot és 1 távsegítség szolgáltatást is.

Az ingyenes programokhoz 50%-os áron vásárolható frissítés díja nem tartalmaz telefonos ügyfélszolgálati támogatást. Ingyenes programhoz történő frissítés rendelésében a megjegyzésbe írja be, hogy 50%! (Kivéve a Mikró Számlázó frissítés, melynek díja fix és az ingyeneshez tartozó díj.)
 

Megrendelését a kitöltendő mezők alatt található Elküld gombbal juttathatja el hozzánk.

A 2019-es frissítés megrendelése.

A vállalkozás neve mezőben adja meg a vállalkozás nevét, melyet a program is a számlára ír!

Ha E-MAIL-es számla küldést választottam, akkor a következő nyilatkozatot teszem:
NYILATKOZAT E-MAILES SZÁMLA FOGADÁSRÓL
A fenti adatok kitöltésével hozzájárulunk, hogy a Provimax Kft. vállalkozásunk részére E-mailben küldjön számlákat. Így 100 Ft + áfa kedvezményt kapok számlánként.
Egyben nyilatkozom arról, hogy a szükséges technikai feltételek rendelkezésemre állnak és az így küldött számlákat kinyomtatom és könyvelési dokumentumaim közé helyezem, ezzel biztosítva az archiválást.
(Szükséges technikai feltételek: számítógép, E-mail fiók és levelező program, PDF olvasó program, A/4-es nyomtató)
A számlákat fogadó E-mail cím megegyezik a fentebb megadott e-mail címmel. 
Kijelentem, hogy ilyen nyilatkozat kiadására a vállalkozásban felhatalmazott vagyok.
Amennyiben változás történne az e-mail adatokban, vagy szeretném megszüntetni a megállapodást, azt Önök felé jelzem.
Tudomásul veszem, hogy a számlák a provimax@provimax.hu címről automatikusan érkeznek az e-mail címemre, aláírás és pecsét nélkül érvényesek.

Ha POSTAI úton történő számlaküldést választott plusz 300 Ft + áfa kezelési és küldési díjat számolunk fel

A frissítési díj árának átutalásos kiegyenlítése után az eredeti számlát a kiválasztott átvételi módon juttatjuk el Önnek.

Köszönettel: a Provimax csapata

 

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]