Haszon Steel online számlázó

Az online raktárkezelés és üzletek kezelésének profi megoldása. Ez a program mindent tud, ami egy üzlethálózatnál vagy cégnél számlázással, raktárkezeléssel és ügyvitellel kapcsolatban felmerülhet. Túl mutat egy számlázó programtól megszokott lehetőségeken. Mindent beépítettünk amit felhasználóink elvárnak. Kezelése mégis egyszerű és problémamentes. A szoftver nyilvántartja a pénzügyi követeléseket és tartozásokat. Könyvelése és ÁFA analitikája, grafikonjai segíti a vezetői elemzéseket és a helyes döntéseket. Rendszeres számlázást és rendszeres díjbekérő küldést biztosít. Üzletekben pénztárgépes és gyors vonalkódos kiadás funkcióval segíti munkáját. Termék gyártás receptúra alapján. Teljes mértékben támogatja a WebKerSql programmal összekötött On-Line WebÁruház automatikus működtetését! Tudása felér a méregdrágán árult "nagy" vállalati alkalmazásokkal, de az ára töredéke azoknak. Felhős megoldása támogatja a Home Office-t.
Korlátlanul egy helyen kezelheti üzleteit, raktárait. Az üzletek között készletmozgást végezhet. Korlátlan céget kezelhet a gépére telepített egy programmal.

Az online rendszerű programjaink részletes leírása ide kattintva érhető el.

Díjak és szolgáltatások

A számlázó és raktár kezelő program bérelhető 7200 Ft / hó + áfa áron, mely 3 felhasználói licenszet tartalmaz, ami igény esetén bővíthető.

A bérleti díj tartalmazza az ingyenes folyamatos program követést.

A számlázó program korlátlan gépre telepíthető a felhasználói licensz csak a számlázó programba egy időben bejelentkezett felhasználók számát figyeli.
Nincs hardver azonosítás, a program bármikor másik számítógépekre is telepíthető és egyszerűen a felhős rendszerhez kapcsolható!

bahis siteleri 2022

Demo számlázó program letöltéseÉlesíthető számlázó program letöltéseSzámlázó program videók

Opcionális kiegészítő modulok

WEBKERSQL WebÁruház teljes funkciós modul

 

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]