Haszon Steel online számlázó

Az online raktárkezelés és üzletek kezelésének profi megoldása. Ez a program mindent tud, ami egy üzlethálózatnál vagy cégnél számlázással, raktárkezeléssel és ügyvitellel kapcsolatban felmerülhet. Túl mutat egy számlázó programtól megszokott lehetőségeken. Mindent beépítettünk amit felhasználóink elvárnak. Kezelése mégis egyszerű és problémamentes. A szoftver nyilvántartja a pénzügyi követeléseket és tartozásokat. Könyvelése és ÁFA analitikája, grafikonjai segíti a vezetői elemzéseket és a helyes döntéseket. Rendszeres számlázást biztosít. Üzletekben pénztárgépes és gyors vonalkódos kiadás funkcióval segíti munkáját. Tudása felér a méregdrágán árult "nagy" vállalati alkalmazásokkal, de az ára töredéke azoknak. Felhős megoldása támogatja a Home Office-t.
Korlátlan céget kezelhet a gépére telepített egy programmal.

Az online rendszerű programjaink részletes leírása ide kattintva érhető el.

Díjak és szolgáltatások

A számlázó program korlátlan gépre telepíthető a felhasználói licensz csak a számlázó programba egy időben bejelentkezett felhasználók számát figyeli.
Nincs hardver azonosítás, a program bármikor másik számítógépre telepíthető!

Bérleti konstrukció

A számlázó és raktár kezelő program bérelhető 6.000 Ft / hó + áfa áron, mely 3 felhasználói licenszet tartalmaz, ami igény esetén bővíthető.
A bérleti díj tartalmazza az ingyenes folyamatos program követést.

Demo számlázó program letöltéseÉlesíthető számlázó program letöltéseSzámlázó program videók

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]