Számlázó és raktárkezelő programok

A NAV ONLINE SZÁMLA FELTÖLTÉST IS TARTALMAZÓ SZÁMLÁZÓ PROGRAMJAINKAT TÖLTHETI LE!
INGYENES ELEKTRONIKUS SZÁMLA KÉSZÍTÉSI LEHETŐSÉGGEL!

Ezen az oldalon a számlázó, készletnyilvántartó és raktárkezelő program választékunkat mutatjuk be röviden. Az egyszerű egy raktárt kezelő számlázótól a több raktárral és ársorral rendelkező export számla készítést is végző számlázó programig minden igényt kielégítő változatig válogathat kínálatunkban. A számlázó, készletnyilvántartó programok kezelnek szolgáltatást és termékeket is. Készlet nyilvántartás nélküli programjainkat a számlázó menüben érheti el. A számlázó és raktárkezelő programokat tudás és ár szerint növekvő sorrendben, rövid leírással kerülnek bemutatásra kiemelve a főbb funkciókat. Bővebb információ a kiválasztott számlázó és készletnyilvántartó programról a TÖBB INFO gombbal érhető el. Reméljük sikerül a megfelelő számlázó és készletkezelő program kiválasztása! Online számlázó program ajánlatunk.

Számlázó + egy raktár

Mini-Kalmár számlázó programMini-Kalmár számlázó program. Az egyszerűen csak számlázó kereskedéseknek. Könnyen kezelhető számlázó és készletnyilvántartó program, mely egy raktár kezelésével alkalmas termékek ill. szolgáltatások számlázására! Kimenő számlákat és termék bevételezéseket kezel. Árlista és leltár adatai excel fájl formátumba is exportálhatók. A számla fejlécéhez és a számla tételeihez szabad szövegesen korlátlan megjegyzést fűzhet. Raktárkartont vezet., melyen ellenőrizhetők a raktár mozgások. Egyszerűsített számla is készíthető, akár blokknyomtatóra is. Nettó és bruttó árformában is használható. 4 ársor kezelhető vele. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség.
Belföldi számlázást és raktárkezelést igénylő kisebb cégeknek és vállalkozásoknak ajánljuk.
Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
A Mini-Kalmár számlázó program ára: 24.000 Ft + áfa most akciósan 10.000 Ft + áfa vagy ügyfélszolgálati támogatás nélkül INGYEN

Számlázó + szállítólevél + egy raktár

KerSzám Light számlázó és raktárkezelő programKerSzám Light az egyszerű kereskedés és szállítóleveles szállítás. Ez a számlázó program számla készítésen és bevételezésen kívül tartalmaz szállítólevél készítést is. A szállítólevelek egyedileg és összevontan is gombnyomásra számlázhatók. A számlázatlan szállítólevelek lekérdezhetők. Árajánlatot készít és raktárkartont, vonalkódokat is kezel. Lekérdezései nyomtathatók, Excel fájlba exportálhatók. Egyszerűsített számla is készíthető, akár blokknyomtatóra is. Nettó és bruttó árformában is használható. 4 ársor kezelhető vele. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség.
Ajánljuk minden olyan vállalkozásnak, ahol számlákon kívül szállítólevélen is adnak ki termékeket.
Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
A KerSzám Light számlázó program ára: 34.000 Ft most akciósan 20.000 Ft + áfa

Számlázó + Eurós export + szállítólevél + egy raktár

Erós számlázó és raktárkezelő programEU Számla-Raktár számlázó program kereskedjen az Unióban is! Az Európai Unión belüli értékesítéssel is foglalkozó vállalkozások számlázását biztosítja programunk. Korszerű számlázó program, mely számláz, szállítólevelet készít magyar, angol és német nyelven.  ÁFA mentes és ÁFA-s eurós pénznemű bizonylatokat is készít. Tartalmazza a belföldi eurós számla, szállítólevél készítést is. Árajánlat  készítés is könnyű lesz! Nettó és bruttó árformában is használható. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség. 4 Forintos és plusz egy Eurós ársor kezelhető vele.
Ajánljuk minden olyan vállalkozásnak, ahol a Forint mellett Euró pénznemben is kívánnak számlát, szállítólevelet, árajánlatot kiállítani.
Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
Az EU Számla-Raktár számlázó program ára: 52000 Ft + áfa most akciósan 24.000 Ft + áfa vagy bérelhető 1.500 Ft / hó + áfa

Számlázó, raktárkezelő ügyviteli rendszer (egy raktár, belföldi forgalom)

KerSzám Silver számlázó és ügyviteli programA KerSzám Silver számlázó és raktárkezelő program komplex ügyviteli megoldás belföldre! Pénzügyi része napra kész információkkal segíti a vezetői döntések meghozatalát. ÁFA analitikája segít elkerülni a könyvelőtől érkező meglepetéseket. A számlázáson, szállítólevél készítésen kívül, rendeléseket, foglalásokat, előlegszámlát, árajánlatot készíthet partnerei számára. Pénztárkezelés és pénztárkönyv vezetés segít kezelni a cége készpénzes forgalmát. A kiadott és beérkező átutalásos számlák kiegyenlítésének vezetése is megoldott. Kintlévőségeit nyomon követheti, emlékeztető - felszólító leveleket küldhet e-mailben, vagy nyomtatva.  Nettó és bruttó árformában is használható. 4 ársor kezelhető vele. Pénztárgép illesztési lehetőség. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség.
Ajánljuk minden olyan vállalkozásnak, ahol belföldi kereskedelemmel foglakoznak és pénzügyi eredményeik, költségeik nyilvántartása is fontos.
Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
A KerSzám Silver számlázó program ára: 68.000 Ft most akciósan 25.000 Ft + áfa vagy bérelhető 2.000 Ft / hó + áfa

Professzionális számlázó, raktárkezelő ügyviteli rendszer (korlátlan raktár, belföldi és külföldi forgalom) Jövedéki termékek forgalmazása

A KerSzám Gold számlázó, raktárkezelő ügyviteli program a profi választás! Szinte mindent tud amire egy fejlett vállalkozásnak szüksége lehet. Korlátlan raktár és ársor kezelés. Devizás export és import kezelés. Bizományos kiadások és ügynökök kezelése elszámolása. Árajánlatok, rendelések, foglalások, előlegszámla, proforma számla és díjbekérő. Rendszeres és csekkel ellátott számlák készítése. Maximális vezető információk és lekérdezések. Pénzügy, pénztár és utalások kezelése. Kintlévőségek nyilvántartása, felszólító levél készítés. Bővíthető deviza adatbázis árfolyam kezeléssel. Nettó és bruttó árformában is használható. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség. NAV engedély jövedéki termékek forgalmazáshoz. Energetikai termékek (olaj, kenőanyag, gáz stb), alkoholos termékek (pálinka, sör stb.), borászati termékek (bor, habzóbor stb.)Korlátlan Forintos és devizás (valutás) ársor kezelhető.
Ajánljuk minden olyan vállalkozásnak, ahol belföldi és külföldi kereskedelemmel is foglakoznak. Pénzügyi eredményeik, költségeik nyilvántartása is fontos szempont.
Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
A KerSzám Gold számlázó program ára: 92.000 Ft most akciósan 50.000 Ft + áfa vagy bérelhető 3.200 Ft / hó + áfa

Számlázó, raktárkezelő rendszer gyáriszámok és garancia kezelésével (korlátlan raktár, belföldi és külföldi forgalom)

SzámKisker számlázó, raktár, gyáriszám és garancia kezelő programSzámKisker számlázó, raktárkezelő ügyviteli rendszer kezeli a gyáriszámokat és a garanciát is! A KerSzám Gold programot vérteztük fel gyáriszám alapú termék nyilvántartással és garancia kezeléssel. Gyáriszám alapján végig követheti a termék sorsát a beszállítótól a vásárlóig. Ha nem akar mások által értékesített termékekre Ön garanciát adni, akkor feltétlenül szüksége van az értékes termékek gyáriszám szerinti azonosításra. Kiadásnál elkerülhető, hogy a kinézetre megegyező termékek összekeveredjenek és drágább termék kerüljön ki a polcáról, mint ami a számlán szerepel. Elkerülve így komoly leltár hiányokat.
On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség. Korlátlan Forintos és devizás (valutás) ársor kezelhető.
Sikerrel használják számítástechnikai és mobiltelefonos cégek termékeik értékesítésére, garanciális ügyeik kezelésére.
Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
A SzámKisker számlázó program ára: 170.000 Ft + áfa vagy bérelhető 6.400 Ft / hó + áfa

Számlázó, raktárkezelő rendszer gyáriszámok és beszállítói garancia kezeléssel (korlátlan raktár, belföldi és külföldi forgalom)

Számítástechnika Nagyker  számlázó, garancia kezelő programA SzámNagyker a beszállítók garancia kezelését is figyeli! A SzámKisker program nagy testvére. A garanciális ügyintézést kibővítettük a beszállítók felé történő garanciális folyamatok kezelésével. Használatát mindenképpen ajánljuk nagy forgalmú cégeknek, ahol meglepő adatokat láthat garanciális rendezés alatt lévő termékei értékéről. Az ilyen szem elől elbújt összegek akadályozhatják cége dinamikus működését. Tőkéjét inkább az értékesítésbe fektessen, ne a beszállítók garanciális hátralékába! A program segítségével naprakészen figyelheti reklamálhatja az Ön felé még garanciális tartozást mutató cégeket. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség. Korlátlan Forintos és devizás (valutás) ársor kezelhető.
Ajánljuk számítástechnikai és mobiltelefonos cégek termékeik értékesítésére, garanciális ügyeik kezelésére, beszállítók garancia tartozásainak nyilvántartására.
Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
A SzámNagyker számlázó program ára: 220.000 Ft + áfa vagy bérelhető 6.400 Ft / hó + áfa

Önnek elég lenne olcsóbb csak számlázó program is? Kattintson ide.

Összehasonlító táblázat

A táblázatba kiemeltük a számlázó és készletnyilvántartó program főbb tulajdonságait, melyek segíthetik a megfelelő számlázó kiválasztásában. A programok ezen a funkciókon felül többlet szolgáltatásokat is nyújtanak! Itt csak a választás megkönnyítéséhez fontos különbségeket jelenítettük meg.

Funkció Mini-Kalmár Kerszám Light Eu Számla-Raktár Kerszám Silver Kerszám Gold Számkisker Számnagyker
Számlakészítés Forintban
Ingyenes elektronikus számla
Számlakészítés Euróban      
Számlakészítés más valutában        
Automatikus deviza árfolyam lekérdezés      
Fordított adózású számlázás
Bizonylatok küldése E-Mailben
Raktárkezelés (1raktár)      
Raktárkezelés (több raktár)        
Árlista készítés
Árajánlat Forintban  
Árajánlat Euróban      
Előleg számla
Devizás előleg számla      
E-számla készítés
Proforma számla        
Díjbekérő számla      
Díjbekérő devizás        
Kézi számla rögzítés      
Rendszeres számla      
Forintos szállítólevél  
Devizás szállítólevél      
Kiadási jegyzék      
Saját kivétel      
Bizományosi kiadás        
Foglalás      
Devizás rendelés        
Forintos rendelés      
Gyűjtős rendelés        
Import bevételezés        
Saját termék gyártás        
Beszerzői rendelés      
Beszerzői árajánlat kérés    
Környezetvédelmi termékdíj kezelés        
Jövedéki termékek NAV engedéllyel            
Súly adatok kezelése (EKÁER)
Kapcsolódó termék      
Helyettesítő termék      
Termék jellemzők kezelése, szűrés
Csomagolási egység váltás
Házi pénztár      
Selejtezés
Tárolási hely        
Raktár karton
Vámtarifaszám adatbázis
Mini könyvelés      
Gyári szám kezelés          
Vevői garancia          
Beszállítói garancia            
 
Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]