WebÁruház

A mai világban elengedhetetlen a világhálón történő megjelenés. Viszont a fejlődés megkívánja azt is, hogy ne csak megjelenjünk, hanem termékeinket internetes áruházban is kínáljuk vásárlóinknak gyors vásárlási lehetőséggel. A számlázó programjainkhoz rajtunk kívül több fejlesztő is kínál Webáruház rendszert.
Azokat az áruházakat, ahol a meghirdetett termékek nem érhetők el rövid időn belül, vagy áraik nem egyeznek a valóságos árral, hamar elfelejtik a vásárlók és hiába való volt a bevezetése. Ezenkívűl humán munkaerőt igényelnek ami együtt jár a tévesztés valószínűségével.
Az ilyen hibák elkerülését szolgálják a közvetlen adatkapcsolattal rendelkező Webáruházak és a számlázó program illesztését végző programjaink. A programok leveszik azt a fáradságos terhet az Ön válláról, amit egy Webáruház üzemeltetése okozna. A terméklistát, az árucsoportokat, képeket valamint az árakat pontosan frissítik így az áruház tökéletesen követi a számlázó programban is megtalálható adatokat.
A megrendelések automatikusan kerülnek be a számlázó programba, nem kell újabb hiba lehetőséggel rögzíteni azokat. Az áruház és a program éjjel-nappal működik jelentős humán munkaerőt megtakarítva az Ön költségeiből.
Nem kell a webáruházban gépelnie, árakat megadnia, vagy fájlokat importálnia. A kiválasztott áruház beállítása után az adatokat a WebKer vagy a WebTesz program automatikusan továbbítja az áruház felé.
Önnek egyszerűen egy gombnyomással számláznia kell ezeket a megrendeléseket és csak a kiszállítást vagy a helyszíni átvételt kell biztosítania a vásárlóinak.
Mindez nagyon kedvező áron elérhető! Meg sem közelíti egy humán munkaerő által elvárt havi fizetés értékét!

Itt a lehetőség, hogy Ön is nyisson még ma egy automata WebÁruházat!

ILLESZTETT WEBÁRUHÁZAK

Webáruházam  ©

PROVIMAX fejlesztés.
Pár perc alatt elkészíthető.
Ingyenes beüzemelés!
Havidíja: 2160 Ft-tól.
1 hónap ingyen teszt!
Nézze meg a demot, katt ide!

Számlázó raktárkezelő program

ProviShop ©

COL Directinfo fejlesztése.
15 perc alatt megnyithatja
professzionális webáruházát.
88,000 Ft beüzemelési díj.
Havidíja: 5,200 Ft-tól.
Próbálja ki most ingyen!

Számlázó raktárkezelő program

Webáruház integráció

Kösse össze a Provimaxot
webáruházával, legyen szó
bérelhető vagy egyedi
shopmotorról (pl. Unas,
Shoprenter, OpenCart...)
Tudjon meg többet

Számlázó raktárkezelő program

Shoprenter kapcsolat

Shoprenter és Provimax
összekötése az automata
készlet és árfrissítésekhez,
továbbá a rendelések letöltéséhez Provimaxba
Tudjon meg többet

JOOMLA VIRTUEMART

IT Analyst Kft. fejlesztése
Az illesztő program ára:
75000 Ft + áfa

A WebÁruház összeköttetést végző programjaink

WebKer - Feltölti az adatokat, letölti a megrendeléseket és automatikusan rögzíti a számlázó programban

WebKer webáruház illesztőA WebKer a komplett megoldás a teljes integrációra. A termékek, termékcsoport, árak, készlet információkat, termék képeket és nagy leírásokat tölti fel a WebÁruházba. Feltölthető a számlázó programban felvett vevők információs fájlja is, amelyből megállapítható, ha a vevő nem az alap Kisker ársorba tartozik és az vevő besorolásának megfelelő árakat lehet megjeleníteni ennek segítségével a WebÁruházban.
A WebÁruházban leadott rendeléseket automatikusan rögzíti a számlázó programban. Szükség esetén felveszi a vevőt, vagy módosítja a cím és szállítási adatait. Önnek nincs más dolga, mint a rendelést elfogadva számlát készíteni egy gombnyomással.

A WebKer bérelhető 4080 Ft + áfa / hó (Negyedéves számlázási periódussal)
A WebKer-hez kapcsolható számlázó programok: KerSzám Silver - KerSzám Gold - SzámKisker - SzámNagyker - Multi Raktár

WebKerSql - Haszon Steel programhoz kapcsolódó webáruház összekötettés

WebKerSql webáruház illesztőA WebKerSql a komplett megoldás a teljes integrációra a Haszon Steel programmal. A termékek, termékcsoport, árak, készlet információkat, termék képeket és nagy leírásokat tölti fel a WebÁruházba. Feltölthető a számlázó programban felvett vevők információs fájlja is, amelyből megállapítható, ha a vevő nem az alap Kisker ársorba tartozik és az vevő besorolásának megfelelő árakat lehet megjeleníteni ennek segítségével a WebÁruházban.
A WebÁruházban leadott rendeléseket automatikusan rögzíti a számlázó programban. Szükség esetén felveszi a vevőt, vagy módosítja a cím és szállítási adatait. Önnek nincs más dolga, mint a rendelést elfogadva számlát készíteni egy gombnyomással.

A WebKerSql bérelhető 4080 Ft + áfa / hó (Negyedéves számlázási periódussal)
A WebKerSql-hez kapcsolható számlázó programok: Haszon Steel online

WebTesz - Feltölti az adatokat

A WebTesz program csak egy irányú kommunikációt végez. A termékek, termékcsoport, árak, készlet információkat, termék képeket és nagy leírásokat tölti fel a WebÁruházba. Feltölthető a számlázó programban felvett vevők információs fájlja is, amelyből megállapítható, ha a vevő nem az alap Kisker ársorba tartozik és az vevő besorolásának megfelelő árakat lehet megjeleníteni ennek segítségével a WebÁruházban.
 

A WebTesz bérelhető 1680 Ft + áfa / hó (Negyedéves számlázási periódussal)

A WebTesz-hez kapcsolható számlázó programok: SzolgSzám - EU Szolgáltató - EU Számla Raktár - Mini-Kalmár - KerSzám Silver - KerSzám Gold - SzámKisker - SzámNagyker - Mini Raktár

Webfejlesztőknek

Amennyiben szeretné illeszteni az Ön által készített WebÁruház rendszert a Provimax számlázó programokhoz, akkor ebben segítségére leszünk. Töltse le a WebKer, WebKerSql vagy a WebTesz programot és például a KerSzám Gold demot vagya a Haszon Steel demot, majd telepítse őket. Az illesztő program telepítési könyvtárban a dokumentum mappában megtalálja a szükséges leírásokat és minta fájlokat az illesztéshez. Kérésre a demo (max. 30 termék feltöltés) feloldásában is segítünk. Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre. A kommunikációs fájlok leírás PDF formátumban letölthető. Az elkészült és általunk is tesztelt WebÁruház illesztését igény esetén megjelenítjük ezen az oldalon. Sikeres fejlesztést kíván a Provimax csapata!

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]