Mikro Számlázó ingyen

Mikro SzámlázóAz ingyenes kezdő lépés! Mikró-, kisvállalkozások, egyéni és kényszer vállalkozók részére nyújtunk segítséget ezzel az egyszerűen használható kézi számlatömböt helyettesítő számlázó programunkkal. A program használatával kiállíthat egyszerűsített és normál számlát is. Nem szükséges vevő és terméktörzs (szolgáltatás) kialakítása, de erre is lehetőséget biztosítunk. A számlatömbhöz hasonlóan szabadon írhat termék megnevezést, vagy nevezhet meg vevőt, illetve ha kialakított ilyen adattörzset abból is gyorsan választhat. A program biztosítja az előírásszerű számlák kiállítását és megfelel a számlázó programokra vonatkozó rendeleteknek. A regisztrációs lap egyben tartalmazza az előírt névre szóló nyilatkozatunkat is. Lehetősége van nettó és bruttó árformát használni, illetve választani a normál és egyszerűsített számla nyomtatás között, vevő és terméktörzset létrehozni. Könnyen visszakeresheti számláit, információkat kaphat és szűrőt is beállíthat. A stornózás és a számlalista készítése biztosított a számlázó programban. Sokszor lehet szükség szabadszöveges számla elkészítésre meglévő számlázó program mellett is például: használt tárgyi eszközök értékesítése, a vállalkozás terméktörzsébe nem tartozó szolgáltatások, egyszeri árucikkek értékesítésére. Melyre kiválóan alkalmas lehet ez a kis program.
Véleményünk szerint nem hiányozhat egy "Windows asztalról" sem.
Számlázó program kézikönyvDemo számlázó program letöltéseÉlesíthető számlázó program letöltése

A számlázó program korlátlan számla kiállítására alkalmas!

További ingyenes számlázó és számlázó készletnyilvántartó, raktárkezelő programjainkról itt olvashat.

Sajnos 2014. július 1-től rendelet változás miatt kötelező számlát kiállítanunk a  vásárlásról ezt a 23/2014. (VI.30.) NGM rendelet 9§ 2. bekezdés írja elő. Valamint azonosítanunk kell a vásárló személyét. A számlázó program bejelentési nyomtatványon is szerepeltetni kell a vásárlást igazoló számla számát.

Ezért sajnos be kellett vezetnünk az előírások betartásának megfelelően:

 • Irodánkban történő személyes átvétel esetén 0 Ft a regisztrálás díja. (Cégpapírok és  személyi igazolvány szükséges!)
 • Internetes megrendelés esetén e-mailben fogadott számlával 400 Ft + áfa. (Csak a banki és az azonosítási költségünket fedezi!)

Miért adjuk ingyen a számlázó programot?

1996 óta vagyunk a számlázó programok piacán, ezért szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy vállalkozását ne ítéljék meg egy ronda - esetleg szakadt - kézi számla miatt. Sok kezdő vállalkozásban látni, hogy az egyszerűsített számlán rendre rosszul tüntetik fel az általános forgalmi adót, mivel ezen a típus bizonylaton nem az ÁFA kulcsát, hanem az ÁFA tartalmat kell jelezni százalékban. Például a 27%-os kulcs esetén az ÁFA tartalom 21,26% és nem a sokszor ráírt 27. Ezek a számlák formailag hibásak. Ellenőrzés esetén a befogadónak és a kiállítónak is kellemetlenséget okozhatnak. Kerülje el ezt a figyelmetlenséget programunk használatával!
Természetesen bízunk abban is, hogy vállalkozása fejlődése esetén szívesen áll át a nagyobb tudású számlázó programrendszereinkre.

 Az ingyenes számlázó program ára 0 Ft - Ne költsön többet számlatömbre!

További információk

A demo változatban előre felvitt adatok és számlák található, melyek segítik a kipróbálást. Tudása teljes mértékben megegyezik az élesíthető változattal. Az élesíthető változatban nincsenek adatok. Ingyenesen megrendelhető a regisztrációs lapot e-mailben küldjük. A lapon szerepel az előírt NAV megfelelési nyilatkozat is. A NAV felé történő bejelentéshez az adatok a programban megtalálhatók.

Ha szeretne újabb funkciókat és telefonos támogatást venne igénybe?

A Mikro Számlázó programnak létezik normál változata is. A Mikró Számlázó normál változata mindössze 8.000 Ft + áfa áron rendelhető. Az ingyenes verziót is bármikor átállíthatja egy egyszerű kóddal. Természetesen ez esetben minden adat (számla stb.) megmarad a programban. Csak a normál változathoz vehető igénybe a telefonos ügyfélszolgálatunk.

Az ingyenes számlázó program kivonatos ismertetője:

 • Egyszerűsített számla
 • Normál számla
 • Fordított adózású számla
 • Számla stornózás
 • A számla kifizetett megjelölés
 • Számlalista
 • Nettó - Bruttó árforma támogatása
 • Szabad szöveges megnevezés tételenként
 • Vevőtörzs kialakítása
 • Terméktörzs kialakítása
 • Adatok exportálása, importálása
 • Adatmentés, visszatöltés

Fontos tudnia

A törvényi előírások alapján egyszerűsített számla csak készpénz és bankkártyás fizetés esetén használható, átutalásos és egyéb fizetési módok esetén normál számlát kell kiállítani. Az ingyenes számlázó program lehetőséget biztosít normál számla kiállítására is. A program elindításához napi egyszeri internet kapcsolat szükséges. Egy számlára, hasonlóan egy számlatömbhöz maximum 6 tétel helyezhető fel.

Az ingyenes számlázó program verzióhoz NEM tartozik kötelező jelleggel telefonos tanácsadás és technikai támogatás!

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]