Pénztárgépes rendszerek

Biztos kötelező Önnek pénztárgépet vennie?

Olvasse el cikkünket ezzel kapcsolatban és spóroljon akár 100.000 eFt-ot.

OnLine pénztárgéppel összeköthető készletnyilvántartó programjaink

Micra Jota pénztárgépOnline kasszákhoz köthető rendszereket fejlesztettünk, melyek segítik Önt abban, hogy ne csak a NAV felé jelentsen, hanem biztonságban tudhassa készletét és a pénztárgép automatikusan kövesse a termékei nevét és árait. Sok olyan funkcióval egészül ki az üzlete, melyet egy normál pénztárgép használatával nem tud követni. A programokban sokféle lehetősége nyílik üzletének korszerű vezetésére, mely ma már elengedhetetlen feltétele egy jól működő üzletnek. Rengeteg lekérdezéssel támogatjuk az üzlet működésének követését, folyamatokra reagálást a helyes döntések meghozatalához. Raktárkartonon követheti a termékei mozgását. Forgási sebességet és lassan mozgó termékek listájával segítjük a termékek értékelését. Beszerzendő árulistával könnyítjük meg a megrendeléseinek az összeállítását. Excel-be exportálható importálható adatok további elemzéseket tesznek lehetővé.
Más programoktól eltérően a mi programjainkban az ablakok egymásra illetve egymás mellé nyithatók. Így nincs szükség különálló "back office" programok működtetésére. Ugyanazon a számítógépen elvégezheti a bevételezési feladatokat a pénztárgépen történő értékesítés megszakítása nélkül. Ön bevételez, kollégája értékesít a pénztárgépen. Mindez egy programban egy számítógépen egy időben megvalósítható. Manuálisan kezelt pénztárgépeknél több kiadást is megnyithat egyszerre, így ha valaki nagyon siet várakozás nélkül kiszolgálhatja, amíg a másik vásárló még elszalad valamiért és az előzőleg megnyitott kiadást(okat) ott folytathatja ahol tartott(ak). Használja ki a korlátlan felhasználói szabadságot rendszereinkben!
Az online kasszákhoz fejlesztett programjaink a Készletőr nevet kapták, így a nevükben is megjelent a legfontosabb feladata, a készletének védelme. Három változatban érhető el, így üzleti igényeinek megfelelően tud választani közülük. Üzletének fejlődése, igényeinek növekedése esetén könnyen válthat a nagyobb tudású rendszereinkre.
Nincsenek kiegészítő modul költségek, a programok tartalmazzák a pénztárgép és blokknyomtató illesztéseket. A bérleti díjban benne van a folyamatos frissítés, jogszabály követés és technikai tanácsadás. Önnek csak azt kell kiválasztania, hogy melyik kiépítés felel meg üzletének, boltjának, ügyvitelének.
A lehető leggyorsabban végezheti el az értékesítési feladatot rendszerünkben! Nézze meg a videót.
A nyugták kiolvasása és termékek készlet aktualizálás beállított időközönként a háttérben is futhat, nem zavarva az értékesítés menetét.

A kiolvasás menete megtekinthető ezen a videón. Az elindított videót a keret jobb alsó sarkában található négyzet jellel teljes képernyősre teheti.

A Készletőr programok alkalmasak összekötött, vagy manuálisan kezelt pénztárgépekkel történő együttműködésre is!

A könnyű  kezdés érdekében bónusz az élelmiszert forgalmazó boltoknak! Közel 8.000 terméket tartalmazó adatállomány feltöltve vonalkódokkal, termék nevekkel a Készletőr programokhoz ingyen!

SZÁMLÁZÓ PROGRAMJAINKKAL ÖSSZEKÖTHETŐ PÉNZTÁRGÉPEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Programjainkkal összeköthető pénztárgépek

Micra Jota sorozat. Zárt és nyitott PLU módban is összeköthető a programjainkkal. A Micra Mini sorozat csak zárt PLU módban köthető össze a pénztárgépet támogató programjainkkal.

Manuális módban, azaz összekötés nélkül bármilyen pénztárgép alkalmazható a program mellett.

A pénztárgépes értékesítés menete megtekinthető ezen a videón. Az elindított videót a keret jobb alsó sarkában található négyzet jellel teljes képernyősre teheti.

Csatlakoztatható kiegészítők

Blokknyomtató csatlakoztatása

Blokknyomtató

Egyszerűsített számla

Lehetősége van blokknyomtatót csatlakoztatni számlázó programjainkhoz. A blokknyomtatók használatba vétele nagyon egyszerűen történik a számlázó programokba. Telepítse a nyomtató driverét, majd a programban állítsa be windows blokknyomtatónak. A program ezáltal megjegyzi, hogy melyik nyomtatót kell használnia a blokkos típusú nyomtatásokra.
Szintén a beállítás ablakban adhatja meg, hogy a számlázóban készített egyszerűsített számlák nyomtatására is a blokknyomtatót kívánja-e igénybe venni.
A blokknyomtatók használhatók pénztárgépes nyugta kiegészítő mellékletének és Egyszerűsített számlák nyomtatására.
A blokknyomtatók lehetnek önállóan kapcsolt porton (USB,COM,LPT) vagy hálózati blokknyomtatók Ethernet interface-el. A windowsban lehetősége van a blokknyomtatót megosztani más felhasználók számára is (vagy az ethernetes hálózatos verzió alapból ilyen), így akár egy blokk nyomtatóval több eladást végző számítógép, illetve munkahely kiszolgálható. 80 mm széles szalagot használó blokknyomtatóra van szükség. A program blokknyomtatóra történő beállítása videón megtekinthető -->>

Egyszerűsített számlák blokknyomtatóval

A számlázó programjainkban szerepel az egyszerűsített számla készítése, melyek blokknyomtatóra vagy A/4-es papírra is kinyomtathatók.
Egyszerűsített számláinak gyors és hatékony elkészítési módszere a hőpapírra nyomtatott számlák sokasága. Különösen ajánlott kiskereskedelmi rendszerekben, ahol a készpénzes és bankkártyás fizetés esetében tömegesen egyszerűsített számlákat bocsáthatnak ki a vevőknek. Komoly anyagi megtakarítás érhető el a normál A/4-es nyomtatások helyett. A pénztárgépes kiadásokról is készíthet blokknyomtatóval egyszerűsített számlát. A nyugta számlázása ablakban a kiválasztott nyugtához beállíthatja a vevőt, vagy újat vehet fel, majd a blokknyomtatóra vagy A/4-es lapra egy gombnyomással elkészítheti a vevőnek a számlát.
A mi pénztárgépes rendszereinkben nem kell előre jeleznie a vevőinek, hogy áfá-s számla igénye van! Sőt először a nyugtát kell elkészítenie, majd az alapján kérésére elkészül a számla is, melyhez hozzá tudja csatolni a nyugtát. Az általunk nyújtott megoldással biztosan nem felejti el a bizonylatot átfuttatni a pénztárgépén és a nyugtát az önnél maradó számla másolathoz tűzni.

Pénztárgépes kiadás - blokknyomtatóval

A pénztárgépes kapcsolatra több féle módszert ismernek számlázó és raktárkezelő programjaink. A teljesen automata összeköttetésen át a kézzel kezelt pénztárgépig lehetősége van az értékesítéseit a számlázó rendszerbe rögzíteni és ezzel a raktárkészletét pontosan kezelni. Az elmúlt időszak kaotikus pénztárgép vásárlási lázában sokan szereztek be olyan pénztárgépet, melyet nem lehet automatikus módra bekötni a számlázó programokba, mert nincs meghajtó drivere, vagy a forgalmazóik még nem készítették el ezeket a drivereket. A mai napon eddig két automatikus működésre alkalmas pénztárgép típust illesztettünk programjainkhoz. Ezek száma a jövőben változni fog a forgalmazók által elkészülő drivereknek megfelelően illesztünk további pénztárgépeket.

Blokk melléklet

Az átmeneti időben vagy akár később is sokan választják a pénztárgép manuálisan, azaz kézzel történő vezérlését. Ennek megfelelően módosítottunk mi is programjainkon. A pénztárgépes kiadás ablakunkba - melyben gyors vonalkódos értékesítést tud végezni - a rácshálóba feltüntetjük a termék áfa kulcsát is, így könnyen kiválaszthatja a termék áfa szerinti gyűjtő gombját a pénztárgépen.

A termékek vonalkódjának lehúzása után a program képes gyorsan kinyomtatni a nyugtához mellékelhető "részletező mellékletet". A visszaadási ablakban megjelennek a pénztárgépbe kézzel beütendő adatok gyűjtők szerinti bontásban összegezve. A nyugtára csak egy összegben kell beütni az értékesítést, a vásárló tájékoztatására szolgáló részletes listát a blokknyomtatón kinyomtatott melléklet tartalmazza, sokkal informatívabban, mint pár szám termék név nélkül. A részletező melléklet nem helyettesíti a nyugtát, tehát a pénztárgéppel készített nyugtát át kell vele együtt adni. Amennyiben a vevő számlát kérne, akkor a feljebb már ismertetett nyugta számlázása lehetőséggel gyorsan készíthet egyszerűsített számlát szintén a gyors blokknyomtatójára.

Egy videó a blokknyomtató működéséről 3 példányos egyszerűsített számla nyomtatása.

 

Mérleg csatlakoztatás

MérlegA Micra pénztárgépek kezelik a súlykódos vonalkódokat. Felkészítettük a programokat ezen vonalkódok feldolgozására. Így már a zöldségek és felvágottak raktárkezelése is megoldottá vált. Bármilyen szabványos vonalkódot előállító mérleg vonalkódját tudja kezelni a számlázó program. A súlykóddal támogatott vonalkódok első két karaktere 24, 28, 29.
Szintén újdonság, hogy a Micra és Dibal gyártmányú mérlegekbe a programból áttölthetők a vonalkód adatok és az eladási árak, így automatikusan készítik a felhasználható vonalkódos címkéket. Könnyen létrehozhat a hipermarketekhez hasonló rendszert, akár több mérleggel és pénztárgép pulttal is! Illesztve a Micra és a Dibal K sorozatú (K- 230+/240+/250+/B230+/B240+ 235+/265+/255) mérlegek vannak.

Vevőkijelző csatlakoztatás

A programban található pénztárgépes kiadás ablak működését követheti nyomon  a Bixolon BCD-1000 típusú vevőkijelző beállítása után. A számlázó programban konfigurálható a vevőkijelző beállítása, melynek elvégzése után vevői követhetik a vásárolt termékek megnevezését, mennyiségét és árát az értékesítés alatt. Szimpatikus és bizalom erősítő megoldás a vizuális információ továbbítása vásárlóinak.

Árellenőrző csatlakoztatás

ÁrellenőrzőA Micra árellenőrzőjét képes feltölteni a programunk a termékek nevével vonalkódjával és ár adataival. A vásárló az árellenőrző elé tartott, vonalkóddal ellátott terméket azonosítja, majd megjeleníti az árucikk nevét és az árát. Létezik színes változat is, ahol amelyen a termék képe is megjeleníthet. Így a vásárlói akár önállóan is ellenőrizhetik a kijelzőn megjelenő adatok alapján a kiválasztott terméket. Az értékesítési terülten elhelyezett kijelző mentesíti a vásárlót az eladók után történő szaladgálástól, emennyiben csak erre az információra van szüksége.
Ajánlott minden nagyobb értékesítési területtel rendelkező üzletben. Könnyebb tájékozódást lehet használatával elérni, mint a sokszor átláthatatlan mennyiségű polccímke használatával.

PÉNZTÁRGÉPPEL ÖSSZEKÖTHETŐ SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK

Készletőr Light

Készletőr Light pénztárgépes számlázóA legegyszerűbb verzió. Kisebb üzletek igényeinek megfelelően terveztük. Minden alapvető funkciót tartalmaz, melyre egy kis üzletnek szüksége lehet. 8 000 készleten lévő(!) termékig használható probléma mentesen. Nem igényel állandó kapcsolatot a számítógéppel, viszont javasolt az értékesítés naponta történő kiolvasása. Jól használható kitelepült értékesítés vagy autóból történő értékesítés esetén is.  Csak a zárt PLU módot támogatja vagy a manuális használatot.
Kérjük, hogy nézze meg lentebb az Összehasonlító táblázatot.
Igen ez mind benne van a programban, ilyen minimális díjért! Védje készletét és ne csak a NAV figyelje forgalmát, hanem Ön is!
Letöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
A program bérleti díja: 1.500 Ft + áfa / hó A havi díj tartalmazza a frissítéseket és a technikai támogatást.

Készletőr Silver

Igen sok funkcióval rendelkező verzió. Nagyobb üzletek, boltok és ABC-k igényeinek. Számítógépenként akár 4 online pénztárgépet is kezelhet egyszerre multiplexeren keresztül. Minden hálózatba kötött számítógépre lehet pénztárgépeket kötni, így korlátlan számú pénztárgép állhat rendelkezésére. Funkciói alapján a legtöbb kereskedelmi egység igényeinek megfelelő választás. A zárt plu-s és a nyitott plu-s pénztárgép üzemeltetést is támogatja. Korlátlan árucikkel használható. Vevőkártyás azonosításra és ezzel például törzsvásárlói kedvezmény adásra is alkalmas rendszer. Nézze meg lentebb az Összehasonlító táblázatot. Igen ez mind benne van a programban, ilyen minimális díjért!
Letöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
A program bérleti díja: 2.000 Ft + áfa / hó A havi díj tartalmazza a frissítéseket és a technikai támogatást.

Készletőr Gold

A profi választás. Minden elérhető funkciót tartalmazó verzió. A teljesség igényével működő üzletek, boltok, ABC-k igényeinek megfelelően terveztük. Megtalálható benne minden amire szüksége lehet üzletének vezetéséhez. Számítógépenként akár 8 online pénztárgépet is kezelhet egyszerre multiplexeren keresztül. Minden hálózatba kötött számítógépre lehet pénztárgépeket kötni, így korlátlan számú pénztárgép állhat rendelkezésére. Pénzügyi funkcióival a vezetői információk teljes képet adnak. Rögzítheti az áruértékesítéshez nem kapcsolódó költségeit is. Árajánlatokat, rendeléseket, foglalásokat is kezel. Összeköthető Webáruházzal a WebKer programunk segítségével. Korlátlan áru kezelés és vevőkártya kezelés is használható nyitott plu-s módban.
Letöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
A program bérleti díja: 3.000 Ft + áfa / hó  A havi díj tartalmazza a frissítéseket és a technikai támogatást.

Nézze meg alul a Készletőr programok tudását összehasonlító táblázatát! Igen ezt mind tudják minimális árért!

Számlázó, raktárkezelő ügyviteli rendszer (egy raktár, belföldi forgalom)

KerSzám Silver számlázó és ügyviteli programKerSzám Silver számlázó és raktár kezelő program komplex ügyviteli megoldás belföldre! Pénzügyi része napra kész információkkal segíti a vezetői döntések meghozatalát. ÁFA analitikája segít elkerülni a könyvelőtől érkező meglepetéseket. A számlázáson, szállítólevél készítésen kívül, rendeléseket, foglalásokat, előlegszámlát, árajánlatot készíthet partnerei számára. Pénztárkezelés és pénztárkönyv vezetés segít kezelni a cége készpénzes forgalmát. A kiadott és beérkező átutalásos számlák kiegyenlítésének vezetése is megoldott. Kintlévőségeit nyomon követheti, emlékeztető - felszólító leveleket küldhet e-mailben, vagy nyomtatva.  Nettó és bruttó árformában is használható. 4 ársor kezelhető vele. Pénztárgép illesztési lehetőség. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség.
Ajánljuk minden olyan vállalkozásnak, ahol belföldi kereskedelemmel foglakoznak és pénzügyi eredményeik, költségeik nyilvántartása is fontos.
Letöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot

Professzionális számlázó, raktárkezelő ügyviteli rendszer (korlátlan raktár, belföldi és külföldi forgalom)

KerSzám Gold számlázó, raktárkezelő ügyviteli program a profi választás! Szinte mindent tud amire egy fejlett vállalkozásnak szüksége lehet. Korlátlan raktár és ársor kezelés. Devizás export és import kezelés. Bizományos kiadások és ügynökök kezelése elszámolása. Árajánlatok, rendelések, foglalások, előlegszámla, proforma számla és díjbekérő. Rendszeres és csekkel ellátott számlák készítése. Maximális vezető információk és lekérdezések. Pénzügy, pénztár és utalások kezelése. Kintlévőségek nyilvántartása, felszólító levél készítés. Bővíthető deviza adatbázis árfolyam kezeléssel. Nettó és bruttó árformában is használható. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség. NAV engedély jövedéki ásványolaj termékek forgalmazáshoz. Korlátlan Forintos és devizás (valutás) ársor kezelhető.
Ajánljuk minden olyan vállalkozásnak, ahol belföldi és külföldi kereskedelemmel is foglakoznak. Pénzügyi eredményeik, költségeik nyilvántartása is fontos szempont.
Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot

Számlázó, raktárkezelő rendszer gyáriszámok és garancia kezelésével (korlátlan raktár, belföldi és külföldi forgalom)

SzámKisker számlázó, raktár, gyáriszám és garancia kezelő programSzámKisker számlázó, raktárkezelő ügyviteli rendszer kezeli a gyáriszámokat és a garanciát is! A KerSzám Gold programot vérteztük fel gyáriszám alapú termék nyilvántartással és garancia kezeléssel. Gyáriszám alapján végig követheti a termék sorsát a beszállítótól a vásárlóig. Ha nem akar mások által értékesített termékekre Ön garanciát adni, akkor feltétlenül szüksége van az értékes termékek gyáriszám szerinti azonosításra. Kiadásnál elkerülhető, hogy a kinézetre megegyező termékek összekeveredjenek és drágább termék kerüljön ki a polcáról, mint ami a számlán szerepel. Elkerülve így komoly leltár hiányokat.
On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség. Korlátlan Forintos és devizás (valutás) ársor kezelhető.
Sikerrel használják számítástechnikai és mobiltelefonos cégek termékeik értékesítésére, garanciális ügyeik kezelésére.
Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot

Számlázó, raktárkezelő rendszer gyáriszámok és beszállítói garancia kezeléssel (korlátlan raktár, belföldi és külföldi forgalom)

Számítástechnika Nagyker  számlázó, garancia kezelő programSzámNagyker a beszállítók garancia kezelését is figyeli! A SzámKisker program nagy testvére. A garanciális ügyintézést kibővítettük a beszállítók felé történő garanciális folyamatok kezelésével. Használatát mindenképpen ajánljuk nagy forgalmú cégeknek, ahol meglepő adatokat láthat garanciális rendezés alatt lévő termékei értékéről. Az ilyen szem elől elbújt összegek akadályozhatják cége dinamikus működését. Tőkéjét inkább az értékesítésbe fektessen, ne a beszállítók garanciális hátralékába! A program segítségével naprakészen figyelheti reklamálhatja az Ön felé még garanciális tartozást mutató cégeket. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség. Korlátlan Forintos és devizás (valutás) ársor kezelhető.
Ajánljuk számítástechnikai és mobiltelefonos cégek termékeik értékesítésére, garanciális ügyeik kezelésére, beszállítók garancia tartozásainak nyilvántartására.
Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot

KészletŐr programok összehasonlító táblázata

Funkciók a Készletőr programokban Light Silver Gold
Egy gépen futó programhoz kapcsolható pénztárgépek száma 1 4 8
Hálózatos működés több munkahely és pénztárgép (gépenkénti licensz)
Pénztárgépes értékesítés
Micra Mini-M online pénztárgép kapcsolat lehetősége
Micra Jota-M online pénztárgép kapcsolat zárt plu-val
Micra Jota-M online pénztárgép kapcsolat nyitott plu-val (korlátlan árucikk)  
Manuálisan kezelt pénztárgépek
Blokknyomtató kezelése
Bevételezés készítés
Termékek és vonalkódok kezelése
Rövidített termék kódok kezelése
Termékek excel fájlból történő importálása - exportálása
Egyszerűsített számla készítése
Átutalásos számlák készítése  
Szállítólevél készítése    
Visszáru kezelése
Göngyöleg kezelése  
Mérleg kezelése  
Polccímke készítés
Akciós árak kezelése  
Leltár korrekció készítése
Selejtezés készítés
Saját kivétel készítése  
Vevő azonosítás vevőkártyával - kedvezmény  
Belső vonalkódok nyomtatása
Vevőkijelző kezelése
Árellenőrző kezelése  
Árajánlat készítés  
Megrendelés készítés    
Foglalás készítés    
Pénztár és pénztárkönyv kezelése
Termék készítés receptura alapján    
Pénzügy kezelés (utalások, áfa analitika stb.)    
Felhasználók különböző jogosultságokkal
Kiadási jegyzék készítése    
Tárolási hely megadása    
Gyors funkció gombos kezelés
Napi forgalmi adatok lekérdezése
Termékekről raktárkarton vezetése
Áru értékesítési eredmény lekérdezése
Leltár lekérdezés
Leltár adott napon
Vevő toplista
Beszerzendő árulista
Áru forgási sebesség
Lassan mozgó termékek
Forgalmi adatok grafikon
Windows operációs rendszerekhez (Win XP,Vista,7,8)
 
Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]