Frissítés letöltés

Számlázó program frissítés

A  NAV online számla jelentést tartalmazó frissítések elérhetők!
A következő számlázó programjainkat már alkalmassá tettük a NAV online számla automatikus jelentésre KerSzám Gold, Silver, Light, EU-Szolgáltató, EU-Számla Raktár, SzolgSzám, SzámKisker, SzámNagyker, KészletÖr Gold, SIlver, Light, (egyetlen kivétel jelenleg a Mikro Számlázó program, melynek elkészülése július végéig várható.)

A NAV online számla jelentés modulként került a számlázó programokba. A modul a bérletes felhasználóknak és az 1 éven belül vásárolt program esetén ingyenes, más esetben fizetős. Fizetős esetben a modul megrendelésére és élesítésére egy hónap áll rendelkezésre. 2018.07.31-ig kell megvásárolni, addig ingyenesen használható. NAV modul rendelése itt.

Amennyiben Ön nem a programjainkba beépített automatikus frissítést használja, akkor lentebb a kiválasztott program frissítésének letöltéséhez kattintson a megfelelő program nevére, vagy képére. A letöltés után futtassa a lementett telepítő szoftvert. Az itt nem található programokat, csak belső frissítéssel lehet frissíteni! (KészletŐr, WebKer, WebTesz, Mikro Számlázó programok)

Rendszergazdák figyelem!

A mostani frissítést minden gépen futtatni kell, mert új kiegészítőket helyez el a windowsban is. Tehát NEM járható a néhány rendszergazdánál megszokott gyakorlat, hogy egy gépet frissítenek és csak a frissített a program könyvtárat másolják a többi gépre!!

Windows XP-t használók figyelem!

Az elavultnak számító Windows XP rendszeren pluszban telepítenie kell egy frissítő csomagot a NAV online jelentés használatához, melyet ezen a linken érhet el.

Belső program frissítés használata

Külső program frissítés használata

Ha hálózati meghajtó hibát jelezne a frissítés

Melyik verziókra telepíthető?

A 2018-as frissítések közvetlenül telepíthetők a 9.1.0 (2009-es) verzióktól, azaz nem szükséges az előző frissítéseket telepíteni, mert a frissítő program tartalmazza az azóta megjelent frissítéseket is! Viszont rendelkeznie kell az előző frissítésekhez tartozó frissítő kóddal. A frissítés előtt végezzen adatmentést programjából!

A frissítések megrendelése

Amennyiben rendelkezik már az aktuális évre érvényes frissítési kóddal vagy bérletes felhasználónk vagy egy éven belül vásárolt programot használ, akkor ingyenes a frissítés. Ez esetekben nincs szükség megrendelésre, a frissítő program automatikusan detektálja az ingyenességet és nem kéri, vagy már ismeri a szükséges frissítő kódot. Amennyiben nem jogosult az ingyenes frissítésre, akkor megrendelheti: Frissítés megrendelés A NAV online számla jelentés modul külön vásárolható meg.

Mi változik a programban?

A frissítésekben található módosítások, javítások és bővítések leírását a NAV online számlázás, a Számlázó program 2018 és a Számlázó program 2017 oldalunkon olvashatja.

Amennyiben további segítségre, információra van szüksége várja hívását, kérdését a Provimax csapat

2018-as NAV online számla jelentést is tartalmazó frissítések letöltése

Próbálja ki számlázónkat webáruházunkkal együtt ingyenesen!

  • Ingyenes próbaidő!

  • 2015-ös webáruház motor!

  • Saját domain köthető hozzá!

  • Mobilra optimalizált!

Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]