Frissítés letöltés

Számlázó program frissítés

Amennyiben Ön nem a programjainkba beépített automatikus frissítést használja, akkor lentebb a kiválasztott program frissítésének letöltéséhez kattintson a megfelelő program nevére, vagy képére. A letöltés után futtassa a lementett telepítő szoftvert. Az itt nem található programokat, csak belső frissítéssel lehet frissíteni! (KészletŐr, WebKer, WebTesz, Mikro Számlázó programok)

Rendszergazdák figyelem!

A NAV jelentés miatt a frissítést minden gépen futtatni kell, mert új kiegészítőket helyez el a windowsban is. Tehát NEM járható a néhány rendszergazdánál megszokott gyakorlat, hogy egy gépet frissítenek és csak a frissített a program könyvtárat másolják a többi gépre!!

Belső program frissítés használata

Külső program frissítés használata

Ha hálózati meghajtó hibát jelezne a frissítés

Melyik verziókra telepíthető?

A 2019-es frissítések közvetlenül telepíthetők a 9.1.0 (2009-es) verzióktól, azaz nem szükséges az előző frissítéseket telepíteni, mert a frissítő program tartalmazza az azóta megjelent frissítéseket is! Viszont rendelkeznie kell az előző frissítésekhez tartozó frissítő kóddal. A frissítés előtt végezzen adatmentést programjából!

A frissítések megrendelése

Amennyiben rendelkezik már az aktuális évre érvényes frissítési kóddal vagy bérletes felhasználónk vagy egy éven belül vásárolt programot használ, akkor ingyenes a frissítés. Ez esetekben nincs szükség megrendelésre, a frissítő program automatikusan detektálja az ingyenességet és nem kéri, vagy már ismeri a szükséges frissítő kódot. Amennyiben nem jogosult az ingyenes frissítésre, akkor megrendelheti: Frissítés megrendelés

Mi változik a programban?

A frissítésekben található módosítások, javítások és bővítések leírását a Számlázó program 2019, a NAV online számlázás, a Számlázó program 2018 és a Számlázó program 2017 oldalunkon olvashatja.

Amennyiben további segítségre, információra van szüksége várja hívását, kérdését a Provimax csapat

2019-es frissítések letöltése

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]