dll kiegészítők

Rendszer kiegészítő DLL-k és egyéb kiegészítők telepítői külön letölthető és telepíthető formában.

A programok és a frissítések telepítik ezeket, de előfordul, hogy a frissítést nem Windows rendszergazda joggal futtaják és ekkor ezek nem települnek vagy nem frissülnek. Ez esetben innen a megfelelő kiegészítő letöltése után futtatással telepíthetők a windowsba a szükséges komponensek.
A telepítéshez rendszergazdaként legyen bejelentkezve a Windowsba vagy Jobb egér klick a fájlon és a felbukkanó menüben futtatás rendszergazdaként menüponttal indítsa a telepítőt.

Provimax KerSzám sorozat NAV háttér modul aktuális verziója.

Ha hibát kap a programtól, hogy nem települt, vagy kisebb verziószámú a ProviNAV modul, akkor ezt a kiegészítőt kell letöltenie és telepítenie. A telepítés előtt lépjen ki a számlázó programból!

HASZON online számlázó sorozat  NAV háttér modul aktuális verziója.

Ha jelzést kapott a programból, akkor a programhoz megfelelő kiegészítő modult kell letöltenie és rendszergazda joggal telepítenie. A telepítés előtt lépjen ki a programból!
HaszonSteel, HaszonBronz, HaszonLight

PDF Creator telepítője

Ha nem települt automatikusan a PDF Creator vagy eltávolította, de mégis szeretné használni, akkor letöltés után telepíthető. A telepítés előtt lépjen ki a számlázó programból!

Provimax PDF nyomtató telepítője

Ha nem települt automatikusan a Provimax PDF nyomtató vagy eltávolította, de mégis szeretné használni, akkor letöltés után telepíthető. A telepítés előtt lépjen ki a számlázó programból!

Microsoft EasyFix telepítője

Ha Windows 7 alatt nem települt automatikusan a Microsoft TLS 1.2 kiegészítője, akkor a letöltés után telepíthető. A telepítés előtt lépjen ki a számlázó programból!
Amennyiben nem napra kész a Windows operációs rendszere, akkor minimum az operációs rendszerének megfelelő frissítő csomagot is telepítenie kell az alábbi linkről, vagy frissítse a rendszerét a windows-on keresztül az aktuális verzióra! Csak utána lesz helyesen telepíthető az MsEasyFix.
https://www.catalog.update.microsoft.com/search.aspx?q=kb3140245

bahis siteleri 2022

Microsoft .NET 3.5 telepítés

Amennyiben a a PDF fájlok elektronikus aláírása hibára futna, akkor a Microsoft .NET 3.5 csomagot kell telepíteni. Általában ez már telepítve van a Windows-ban, ezért nem telepítjük a setup során. Ha az Ön gépen mégsem lenne, akkor telepítenie kell a csomagot.

A legfrissebb verziót eléri a Microsoft oldalán és kövesse a telepítési utasításokat, vagy kérje rendszergazdája segítségét.
Ha a Microsoft oldala nem lenne elérhető, akkor letöltheti a telepítőt erről a linkről, melyet rendszergazdaként futtasson.

Microsoft email kiszolgáló rendszer TLS 1.3 kiegészítője

Amennyiben Microsoft felhős email rendszert használ, akkor 2022-től szükséges a Microsoft által azóta kért TLS 1.3 titkosítás az emailek küldéséhez.
Telepítenie kell a letölthető emailkliens frissítését.

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]