Program rendelés

Program rendelés

Tisztelt Megrendelő!

A számlázó programjainkat a lehető leggyorsabban használatba veheti!
Munkanapokon nyitvatartási időnkben 1 órán belül elküldjük a számlázó program proforma számláját megadott e-mail címre. Az élesíthető programot azonnal letöltheti és megkezdheti az adatok rögzítését. Számla kiállítása a 23/2014 NGM rendelet alapján, csak a program árának kiegyenlítése és ezzel a felhasználó azonosítása után lehetséges.

Kérjük a csillaggal megjelölt mezők pontos kitöltését! A szállítási címet csak akkor kell kitöltenie, ha eltér a számlázási címtől.

A kedvezményre jogosító akciós kódot csak addig tudjuk elfogadni, amíg az oldalainkon elérhető! Akciós kódok összevonása nem lehetséges, viszont Ön választhat melyik akciós kódot használja fel a rendelésében.

Megrendelését a kitöltendő mezők alatt található Elküld gombbal juttathatja el hozzánk.

A számlázási névben pontosan adja meg a vállalkozás nevét, ahogy majd a kibocsátott számláin szerepeltetni szeretné. Kis és nagy betű is számít a névben!

Bizonyos programoknál lehet kérni az ingyenes változatot, ez esetben ne felejtse el megadni az akciós kód mezőben az INGYEN SZÁMLÁZÓ szöveget!

Ha E-MAIL-es számla küldést választottam, akkor a következő nyilatkozatot teszem:
NYILATKOZAT E-MAILES SZÁMLA FOGADÁSRÓL
A fenti adatok kitöltésével hozzájárulunk, hogy a Provimax Kft. vállalkozásunk részére E-mailben küldjön számlákat. Így 100 Ft + áfa kedvezményt kapok számlánként.
Egyben nyilatkozom arról, hogy a szükséges technikai feltételek rendelkezésemre állnak és az így küldött számlákat kinyomtatom és könyvelési dokumentumaim közé helyezem, ezzel biztosítva az archiválást.
(Szükséges technikai feltételek: számítógép, E-mail fiók és levelező program, PDF olvasó program, A/4-es nyomtató)
A számlákat fogadó E-mail cím megegyezik a fentebb megadott e-mail címmel. 
Kijelentem, hogy ilyen nyilatkozat kiadására a vállalkozásban felhatalmazott vagyok.
Amennyiben változás történne az e-mail adatokban, vagy szeretném megszüntetni a megállapodást, azt Önök felé jelzem.
Tudomásul veszem, hogy a számlák a provimax@provimax.hu címről automatikusan érkeznek az e-mail címemre, aláírás és pecsét nélkül érvényesek.

Ha POSTAI úton történő számlaküldést választott plusz 300 Ft + áfa kezelési és küldési díjat számolunk fel

A számlázó program árának átutalásos kiegyenlítése után az eredeti számlát, valamint a névre szóló előírt NAV nyilatkozatot a kiválasztott átvételi módon juttatjuk el Önnek.

Köszönettel: a Provimax csapata

 

 

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]