Távsegítség

A Provimax Kft. a Teamviewer program készítőjével áll kapcsolatban. A licenszelt program segítségével lehetősége nyílik munkatársunknak az Ön számítógépére csatlakoznia. A csatlakozás ideje alatt munkatársunk "távoli asztal" eléréssel látja az Ön számítógépének képernyőjét, használhatja az egeret és a billentyűzetet. Ezzel a módszerrel segíteni tudunk a programjainkkal kapcsolatos kérdésekben, egyes különlegese beállításokban, illetve megoldani az olyan problémákat, melyek esetleg az Ön technikai hozzáértését meghaladják.

Az ügyfélszolgálati támogatással, és az aktuális évben frissítéssel rendelkezőknek valamint a bérletes felhasználóinknak a távsegítség szolgáltatásunk ingyenes.

A távsegítség indítása

A távsegítséghez élő internet kapcsolatra van szükség. A program telepítést nem igényel, rendszergazda jog sem szükséges hozzá. Fel kell vennie telefonon a kapcsolatot a kollégánkkal. (06-1-470-0051, 470-0052). El kell indítania a már előzőleg letöltött Teamviewer programot. A megjelenő ablakban lévő számokat kell bediktálnia a távsegítséget nyújtó kollégánk számára. Ezt követően létrejön a kapcsolat a kollégánk számítógépe és az Ön számítógépe között. A feladat megoldását a saját képernyőjén Ön is követheti. Telefonon kérdéseket tehet fel kollégánknak és a megoldást is látni fogja a monitorán.
A kapcsolat bontásakor kollégánk kapcsolata megszakad, nem fogja elérni tovább az Ön gépét. A legközelebbi új kapcsolat létesítését szintén Önnek kell kezdeményeznie telefonon.

Távsegítség lépésről lépésre képekkel:

Alap esetben a Teamviewer megfelelő verziója telepítve van a gépére a programunk könyvtárába, ezért elindíthatja a programba belépve a jobb alsó részen található távsegítség gombbal. (Bizonyos esetekben ezt a Windows megtagadhatja, ha a felhasználói fiók védelem túl magas szintre van állítva.)

Amennyiben nem tud belépni a számlázó programba vagy az elindítást akadályozza a windows felhasználói fiók beállítása, akkor megkeresheti a programot a számlázó program telepítési könyvtárában. Kattintson az asztalon a program ikonjára JOBB egér gombbal, majd a felbukkanó menüben válassza a "Fájlt tartalmazó mappa megnyitása" elemet. A megnyíló intézőben keress meg a TeamviewerOSHu programfájlt és indítsa el.

Ha ezt sem segítene, akkor kattintson ide a Tiemviewer program letöltéséhez. Letöltés után pedig indítsa el.

 
Teamviewer program elindítása után, a következő képernyőt fogja látni

Ezután hívja fel a Provimaxot és diktálja be a képernyőjén megjelenő számokat kollégánknak. A kollégánk segít elvégezni a kérdéses beállítást, vagy bemutatja a gépén a szükséges lépéseket. Ezt a saját monitorán végig követni tudja.

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]