Raktárkezelő programok

Ezen az oldalunkon a csak raktárkezelő, készletnyilvántartó program választékunkat mutatjuk be röviden. Ezek a programok számla készítés nélkül végzik a készletnyilvántartó funkciókat. Az egy raktárt kezelő és a több raktárt nyilvántartó programból választhat. A több info gombbal részletesebben is megtekintheti a kiválasztott készletnyilvántartó program bemutatását. Reméljük sikerül a megfelelő raktárkezelő program kiválasztása! 

Egy Raktár kezelése

Mini-Raktár raktárkezelő programA Mini-Raktár raktárkezelő program könnyen kezelhető, mely  kiválóan alkalmas egy raktár kezelésére. Az árumozgásokat raktárkarton vezetésével követi. Támogatja a vonalkód olvasóval és vonalkód gyűjtővel történő árukiadást. Lekérdezések és visszakeresések állnak rendelkezésére. További feldolgozáshoz Excelbe exportálhatók. Kiadási jegyzékekkel dolgozik. Kezeli a termékek súlyát EKÁER bejelentéshez szükséges lehet. 4 ársort kezel, melyekhez vevő csoportokat lehet társítani. Minden bizonylat visszakereshető, szükség esetén sztornózható.
Belföldi értékesítéssel foglalkozó vállalkozásuknak ajánljuk, pénztárgép és kézi számlázás mellé is megfelelő választás. 
Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
A raktárkezelő program ára: 12.000 Ft + áfa

Korlátlan raktár kezelés - export szállítás

Multi-Raktár több raktárt kezelő programA Multi-Raktár raktárkezelő programban korlátlanul hozhat létre raktárakat. Exportáláshoz devizanemek kezelése. Magyar, angol és német nyelvű szállítólevelek. A raktárak között átmozgatásokat végezhet. A kiadásokat és mozgásokat a raktárkartonon ellenőrizheti. Különféle lekérdezések, visszakeresések segítik munkáját. Import és belföldi bevételezés. Rendelések és foglalások kezelése. A lekérdezések nyomtathatók vagy Excelbe exportálhatók. Kezeli a termékek súlyát EKÁER bejelentéshez szükséges.
Sok telephelyi raktárral, exporttal - importtal foglalkozó vállalkozásoknak ajánljuk, amennyiben számlázásukat kézzel, vagy más programmal végzik.

Megnézem a további információkatLetöltöm a demo számlázó programotMegrendelem a számlázó programot
A raktárkezelő program ára: 32.000 Ft + áfa

Összehasonlító táblázat

 

Funkció Mini-Raktár Multi-Raktár
Kiadási jegyzék készítés
Szállítólevél készítés  
Bizonylatok küldése E-Mailben
Korlátlan raktár  
Egy raktár  
Selejtezés
Rendelés  
Gyűjtős rendelés  
Foglalás  
Saját termék gyártás  
Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]