Segédlet letöltés

Windows elveszti rendszergazda módban a hálózati meghajtót

Alapbeállításban a Windows Felhasználói Fiók védelme miatt, ha futtatás rendszergazdaként paranccsal indítunk egy programot, akkor nem látja a felhasználó által felcsatolt hálózati meghajtókat. Azaz például, ha Ön P: meghajtóként csatlakoztatta a hálózati server valemelyik mappáját, akkor az így elindított program nem fogja látni a P: meghajtót és nem is éri el rajta a fájlokat, ezért fájl elérési hibát adhat. "Fájlt nem találom: P:NETakarmi.txt"
Az új internetes frissítési programunkat úgy telepítettük, hogy automatikusan rendszergazda módban fusson, mert a programfájljaink frissítése csak így végezhető el. Viszont, ha Ön mappelt csatlakozást használ, akkor nem éri el a hálózati meghajtót és a "Nem tudtam a programot azonosítani!" hibát adja.

Két megoldás létezik a probléma megoldására

  1. Nem hálózati meghajtóval csatlakozik a szerverre, hanem direkt beállítással, például server neve és mappa neve Ez a hálózati mód beállítás megtekinthető ezen a videónkon. Ez a fajta elérési mód nem használ felcsatolt meghajtót, így nem érintik a fentebb leírtak. (Ez a javasolt módszer, mert biztonságosabb elérést biztosít minden esetben!)
  2. Ha már meglévő szerver csatlakozást használ, akkor az alábbi segéd programunk használatával kiküszöbölhető a Windows azon beállítása, ami rendszergazda módban elveszti a csatlakozást. Töltse le a DoNotLoseNetDrive.exe nevű programunkat, majd futtassa. A telepítés során a program a Windows Registryben beállítja a szükséges értéket ahhoz, hogy a Windows ne kapcsolja le a hálózati meghajtókat rendszergazda módban történő futtatás esetén sem.A program futtatatása után a beállítás érvényesüléséhez ÚJRA KELL INDÍTANIA a windowst.

Nem települt DLL-k és kiegészítők újra telepítése

Ezeket a kiegészítőket ezen az oldalunkon találja meg.

 

Próbálja ki számlázónkat webáruházunkkal együtt ingyenesen!

  • Ingyenes próbaidő!

  • 2015-ös webáruház motor!

  • Saját domain köthető hozzá!

  • Mobilra optimalizált!

Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]