TENSOFT modul

Tensoft könyvelés feladásA kiegészítő modul segítségével egy kattintással elküldheti, illetve könyvelője beolvashatja a Tensoft könyvelő programba a bevételi számlái és vevőtörzs adatait.  Könyvelője a fárasztó és esetleg hibás gépeléses adatrögzítés helyett pár kattintással importálhatja az Ön kibocsátott számláinak adatait. Az elküldött adatok a vevők adatait is tartalmazzák, így azokat sem kell manuálisan felvenni a könyvelő programban. Ez könnyebbséget jelent a könyvelőjének és akár megtakarítást is jelenthet Önnek, hiszen könyvelőjének csak a költség számlái rögzítését kell ezek után manuálisan elvégeznie.

Az adatokat automatikusan E-mailben küldheti a könyvelőjének, aki a mellékelt fájlokat a Tensoft könyvelő programba beolvasva, máris rögzítheti az Ön összes bevételi számláját. Mindez csak pár perc ráfordítást igényel és hibamentes rögzítést biztosít.

A kiegészítő modul minden számlázó programunkban elérhető, kivéve az ingyenes Mikró Számlázót.
Ha Ön esetleg úgy érzi nincs szüksége rá kérjük értesítse erről a lehetőségről könyvelőjét, aki esetleg részben vagy egészben is átvállalja Öntől ezt a költséget, megtakarítva ezzel a "lapátos" munkáját.

A kiegészítő modul ára 20.000 Ft +áfa. A megtakarítható munkaköltség ennél sokkal magasabb! Megrendelés

A Tensoft feladás elindítása

A modulok menüben találja a Tensoft feladást. A menüpont aktiválása után megjelenik a feladás ablak.

Tensoft menüpont

A TenSoft feladás első beállítása

A feladó programnak az első használatkor meg kell adnia könyvelési adatokat, melyek nagy részét a könyvelőjétől kell megkérdeznie. A program a megadott adatokat megjegyzi és legközelebb ezeket nem kell már újból megadnia.

Tensoft könyvelés feladás

A képernyőn beszámoztuk a nyilakat, melyek a megadandó adatokat jelzik.

1. A Tensoft könyvelő program azonosítója - a könyvelőjétől tudja megkérdezni.

2. A fájlok mentésének helye. Kiválaszthat egy könyvtárt, ahová a program ez exportált fájlokat menti.

3. Ha a nettó összeg közös főkönyvi számra kerül, akkor azt itt kell megadnia. Hagyja üresen, ha áfa kulcsonként külön főkönyvi számot kíván használni. - Kérdezze meg könyvelőjét melyik módszert használja.

4. Vevők főkönyvi száma. Szintén a könyvelője adja meg.

5. Amennyiben áfa kulcsonként külön főkönyvi számlát használnak, akkor áfa kulcsonként a rácshálóban adja meg a főkönyvi számokat. Ez esetben az összes áfa kulcsnak meg kell adni a főkönyvi számát. Bontott kulcsoknál  3. nyílnál üres adat szükséges! Konzultáljon könyvelőjével a megfelelő adatokért.

6. A rácshálóban állítható, hogy az adott áfa kulcs a Könyvelő programban "áfa mentes részösszegbe" tartozik-e. Igen Nem választás lehetséges, Vannak, olyan áfa kulcsok, melynek értéke 0%-os, de a Tensoft könyvelőprogram külön mezőben kéri feladni és nem tartozik bele az "összesített 0%-os áfa kulcsba". Könyvelője tudja megmondani, hogy ezeket miként állítsa be.

7. Amennyiben a programban megadta az e-mail küldéshez az adatokat, akkor bejelölheti az automatikus email küldést, ez esetben adja meg a könyvelője e-mail címét is.

A program használatához meg kell adnia regisztrációs kódokat.

A beállítások sikeres exportálás után megjegyzésre kerülnek, nem kell újra megadnia.

Vevőtörzsben vevő azonosítás

Az átküldött vevő a számlázó programban megadott vevőkóddal végzi a program. Ha már vett fel vevőket a könyvelő programban, akkor a könyvelő programban megadott azonosítónak egyeznie kell a számlázó programban megadott vevőkóddal. Ebből adódóan a vevőknek felvételkor vevőkódot kell adni. A számlázó program ezt automatikusan végzi, de módosítani lehet a vevőkódot, így létrehozható az egyezés. Új program indítása illetve az első szinkronba hozás után már nem kell többet erre ügyelnie, ha csak a számlázó programban vesz fel vevőket.

A Tensoft feladás elkészítése

Az adatok exportálásához a 8-as nyíllal megjelölt gombot kell megnyomnia. Sikeres export esetén a program megjegyzi melyik számlaszám volt az utolsó exportált. A következő időszakot ettől fogja indítani, tehát a későbbiekben nem lesz más dolga, mint ezt a gombot megnyomni és máris könyvelőjéhez kerülnek az adatok :)

További könyvelő program feladó modulok

  • RLB könyvelés feladás modul
  • INFOTÉKA könyvelés feladás modul
  • TENSOFT könyvelés feladás modul
  • NOVITAX könyvelés feladás modul
  • KULCS-SOFT​ könyvelés feladás modul

Egyéb kiegészítő modulok

  • NAV EKÁER szállítási információkat feladó modul
  • NAV PTGSZLAH készpénzes értékesítéseket feladó modul (Pénztárgép helyett)
  • NAV ÁFAFOA fordított adózás bevallás készítő feladó modul

 

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]