NOVITAX modul

Tensoft könyvelés feladásA kiegészítő modul segítségével egy kattintással elküldheti, illetve könyvelője beolvashatja a Novitax könyvelő programba a bevételi számlái és vevőtörzs adatait.  Könyvelője a fárasztó és esetleg hibás gépeléses adatrögzítés helyett pár kattintással importálhatja az Ön kibocsátott számláinak adatait. Az elküldött adatok a vevők adatait is tartalmazzák, így azokat sem kell manuálisan felvenni a könyvelő programban. Ez könnyebbséget jelent a könyvelőjének és akár megtakarítást is jelenthet Önnek, hiszen könyvelőjének csak a költség számlái rögzítését kell ezek után manuálisan elvégeznie.
Az adatokat automatikusan E-mailben küldheti a könyvelőjének, aki a mellékelt fájlokat a Novitax könyvelő programba beolvasva, máris rögzítheti az Ön összes bevételi számláját. Mindez csak pár perc ráfordítást igényel és hibamentes rögzítést biztosít.
A kiegészítő modul minden számlázó programunkban elérhető, kivéve az ingyenes Mikró Számlázót.

Ha Ön esetleg úgy érzi nincs szüksége rá kérjük értesítse erről a lehetőségről könyvelőjét, aki esetleg részben vagy egészben is átvállalja Öntől ezt a költséget, megtakarítva ezzel a "lapátos" munkáját.

A kiegészítő modul ára 20.000 Ft +áfa. A megtakarítható munkaköltség ennél sokkal magasabb! Megrendelés

A Novitax feladás elindítása

A modulok menüben találja a Novitax feladást. A menüpont aktiválása után megjelenik a feladás ablak.

Novitax feladó modul

A Novitax feladás első beállítása

A feladó programnak az első használatkor meg kell adnia a novitax könyvelési adatokat, melyek nagy részét a könyvelőjétől kell megkérdeznie. A program a megadott adatokat megjegyzi és legközelebb ezeket nem kell már újból megadnia.

Novitax feladás  ablak

A Novitax feladás elkészítése

Az adatok exportálásához az Exportálás gombot kell megnyomnia. Sikeres export esetén a program megjegyzi melyik számlaszám volt az utolsó exportált. A program a megadott útvonalra generálja a Novitax könyvelő programnak szükséges két fájlt a szamla.txt és partner.txt néven. Ha könyvelője e-mail címét megadta, akkor e-mailben el is küldi a könyvelőnek. A következő időszakot ettől fogja indítani, tehát a későbbiekben nem lesz más dolga, mint ezt a gombot megnyomni és máris könyvelőjéhez kerülnek az adatok :)

További könyvelő program feladó modulok

  • RLB könyvelés feladás modul
  • INFOTÉKA könyvelés feladás modul
  • TENSOFT könyvelés feladás modul
  • KULCS-SOFT​ könyvelés feladás modul

Egyéb kiegészítő modulok

  • NAV EKÁER szállítási információkat feladó modul
  • NAV PTGSZLAH készpénzes értékesítéseket feladó modul (Pénztárgép helyett)
  • NAV ÁFAFOA fordított adózás bevallás készítő feladó modul
Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]