Számlázó program 2019

A 2019 -es számlázó program frissítéseink leírása.

Számlázó program 2019 : A számlázó, raktárkezelő és készletnyilvántartó programjaink 2019-es frissítéseinek összefoglalását mutatjuk be ezen az oldalunkon. Legfelül mindig a legfrissebb verzió leírása található. Lefelé görgetve idősorrendben visszakereshetők a frissítésekben történt változások. A 2019 -es évre kiadott számlázó programok verziószáma az évszámra utaló 19-el kezdődik.

Az oldalon található videók megtekintésekor javasoljuk a teljes képernyős nézetet, melyet lejátszás közben a jobb alsó sarokban lévő négyzetre kattintva kapcsolhat be.

Frissítési díjak

Bérletes és egy éven belüli vásárlóknak a frissítés ingyenes és megrendelni sem kell, A frissítő program detektálja az ingyenességet.
A egy éven túl vásárolt programhoz a frissítési díj a megfelelő számlázó program leírási oldalán olvasható. A frissítést megrendelheti. A megvásárolt frissítőkód a 2019-ben megjelenő összes 19-es verziószámú frissítéshez használható! Amennyiben már rendelkezik 2019-es frissítő kóddal nem kell újra megvásárolnia és megrendelnie sem. A frissítések letöltő oldala.

19.0.0-as frissítés (2019.12.10)

Vevő adatok lekérése adószám alapján NAV rendszeréből

Új vevő felvételénél lehetősége van csak az adószám beírásával a NAV rendszeréből lekérni a vevő név és címadatait. Így ezeknek az adatoknak begépelése megspórolható. Az adatók módosításnál is lekérdezhetők.

GLS csomagszállítás támogatása

Lehetősége van a programból kinyomtatni a GLS csomagszállító címkét, melyet online kér le a program GLS rendszerétől. Önnek nyomtatás után már csak rá kell ragasztania a csomagra.
A GLS utánvétes elszámoló fájl importálásával pár gombnyomással gyorsan lekönyvelheti a beérkezett utalásokat.

Bejövő utalások könyvelése import fájlok alapján

Az utalás azonosítása és könyvelése lehetséges számlaszám, rendelésszám, foglalás szám vagy GLS utánvét részletező alapján. A program mappájában található DOKUMENTUM mappában találja az importálható minta fájlokat.

Tétel adatok exportálása és importálása, félkész bizonylatok elmentése

Bővítettük az tétel adatok exportálásának és importálásának lehetőségét. Felhasználási lehetősége az Ön kreativitásán múlik. Pár példát bemutatunk az alábbi videón. A program mappájában található DOKUMENTUM mappában találja az importálható minta fájlokat és a leírást tartalmazó dokumentum fájlt.

Blokknyomtató

A blokknyomtatókat eltérő felfogású driverek vezérlik. Az egyik csak olyan margótól nyomtat ahova már tud nyomtatni és ezért nem kell margót állítani nekik (Bixolon,Samsung stb.), míg a másik típus oda is nyomtatna ahová a hardvere nem tud és ezért margót kell elhagyni neki (Epson,Star).
Ennek az ellentmondásnak megfelelően módosítottuk a blokknyomtatós nyomtatást és így mind a két típus alkalmas lett arra, hogy betű levágás nélkül tudjon nyomtatni.

Belföldi árajánlat

A termék besorolási számát (VTSZ,SZJ stb.) is feltünteteti a nyomtatásban.

Jövedéki termékek kezelése

A NAV vámtisztek kérik a jogcím kódokat az értékesítésnél és bevételezésnél egyaránt. Ezek megadhatók a megfelelő mezőkben, valamint a lekérdezéseknél lehet szűrni a jogcím kódokra.

Kiszállításnál ebben a mezőben

NAV jövedéki jogcímkód megadása

Bevételezésnél is megadható

NAV jövedéki jogcímkód megadása bevételezésnél

A nyilvántartásban is lehet szűrni a jogcímkódokra

NAV jövedéki jogcímkód lekérdezése

Próbálja ki számlázónkat webáruházunkkal együtt ingyenesen!

  • Ingyenes próbaidő!

  • 2015-ös webáruház motor!

  • Saját domain köthető hozzá!

  • Mobilra optimalizált!

Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]