Számlázó program 2018

A 2018 -as számlázó program frissítéseink leírása.

Minden számlázó programunk elvégzi a NAV online számla feltöltés! További információ ->

Számlázó program 2018 : A számlázó, raktárkezelő és készletnyilvántartó programjaink 2018-as frissítéseinek összefoglalását mutatjuk be ezen az oldalunkon. Legfelül mindig a legfrissebb verzió leírása található. Lefelé görgetve idősorrendben visszakereshetők a frissítésekben történt változások. A 2018 -es évre kiadott számlázó programok verziószáma az évszámra utaló 18-al kezdődik.

Az oldalon található videók megtekintésekor javasoljuk a teljes képernyős nézetet, melyet lejátszás közben a jobb alsó sarokban lévő négyzetre kattintva kapcsolhat be.

Frissítési díjak

Bérletes és egy éven belüli vásárlóknak a frissítés ingyenes és megrendelni sem kell, A frissítő program detektálja az ingyenességet.
A egy éven túl vásárolt programhoz a frissítési díj a megfelelő számlázó program leírási oldalán olvasható. A frissítést megrendelheti. A megvásárolt frissítőkód a 2018-ban megjelenő összes 18-as verziószámú frissítéshez használható! Amennyiben már rendelkezik 2018-as frissítő kóddal nem kell újra megvásárolnia és megrendelnie sem. A frissítések letöltő oldala.

18.7.9-es frissítés (2018.10.15)

 • Jövedéki NAV jelentés VNY fájl módosítása a 14-es verzióra október 1-től érvényes.
 • NAV dátum ellenőrzés módosítva, így nem szükséges a programból minden nap végén kilépni.
 • Módosító számla ha csak vevő adatokat módosított, akkor technikai tétel NAV figyelmeztetést kapott az üres mennyiségi egységre és a 0 mennyiségre. A figyelmeztetés elkerülése érdekében adunk meg mennyiséget és egységet, bár nincs sok értelme.
 • Besorolási adatok (VTSZ, SZJ, KN számok) felküldése a tételsoroknál a NAV rendszerébe.

NAV jövedéki VNY fájl 14-es verzió októbertől.

A NAV kiadta a jövedéki értékesítést bejelentő 14-es verzió VNY fájl leírását. Az új verziónak megfelelő fájl készítés elérhető az új menüpontban a Modulok menüben.

Módosító számlák készítése videó

 

Már a Mikró Számlázóval is bekapcsolódhat a NAV online rendszerébe (2018.07.25)

Amint korábban ígértük, annak megfelelően július vége előtt megjelent a Mikró Számlázó program 18.7.1 verziója. Ez a verzió képes a NAV online rendszerébe feltölteni a jelentendő számlákat. A program frissítés díja 3.000 Ft+áfa. Az új verzió az eddig elkészült és feltöltendő számlákat a telepítést követően feltölti a NAV online számla rendszerébe, azaz a NAV által adott beüzemelési határidőnek eleget tesz.
A frissített program kód nélkül 2018. augusztus 15-ig használható ingyen a NAV feltöltéssel.
Ha nem kívánja megvenni, vagy nem szükséges önnek a NAV online feltöltés használati mód, akkor ne frissítse a programját, mert a kód nélkül ez a verzió le fog állni! Frissítés megrendelése. A frissítés a Mikró Számlázó program Regisztráció fülén található Frissítés gombbal indítható. Internet kapcsolat szükséges a frissítéshez és a NAV Online számla feltöltéshez.

Hiba javítások (2018.06.26)

Sajnos két hiba került a 18.7.1 verzióba, melyet a jelzések alapján javítottunk. Az új verzió 18.7.2. melyek már letölthetők.
Hibák, amik az új verzióban már javítva lettek: Nem számla, hanem egyéb bizonylat (pl.:Árajánlat, szállítólevél, rendelés stb.) másolat, pdf másolat  "biztipus" hibát jelzett. Összefűzött szállítólevél "lcnevfajl" hibát jelzett.

Megjelentek a NAV online számla feltöltést is tartalmazó számlázó program verziók 18.7.1 (2018.06.24)

Az új verziónak a fő újdonsága a NAV online számla feltöltés modul, de bőven jutott bele sok más új funkció is.

A NAV Online számla jelentéssel kapcsolatos leírásokat a NAV online számlázás oldalunkon olvashatja.

Az új verzió több újdonságokat is tartalmaz!

 • Elektronikus számla (e-számla) készítése ingyenes változatban is.
 • Vevő számla típushoz rendelése.
 • Vevő csoportos adószám lehetőség.
 • Kibocsátó csoportos adószám lehetőség.
 • Vevők tömeges törlése GDPR-hez.
 • Módosító számla, az új NAV XML-nek megfelelően.
 • Csak fejlécet (vevő adatokat stb.) módosító számla készítése.
 • Számítógép raktárhoz rendelése, melyet alapraktárként ad fel bizonylat készítéskor.
 • PDF Creator PDF nyomtató használatának lehetősége.

Az új funkciókról információk, leírások és videós bemutatók hamarosan elkészülnek és megjelennek ezen az oldalon. Kérjük továbbra is kövessék a frissítéseket!

Új videó a NAV Online számla feltöltés menetéről

A NAV online számla rendszerrel kapcsolatos videót ezen a linken találja

18.0.1 számlázó program verzió újdonságai (2018.01.25)

Összefűzött szállítólevelek partnercsoport alapján történő számlázása

Új funkció, hogy azonos partnercsoportba tartozó vevők szállítóleveleit összefűzötten lehet leszámlázni egy partnernek. A videón megnézhető a működése.

Új Bankok kerültek be az árfolyam lekérdezése ablakba

Hat bankra bővült az árfolyamok lekérdezési lehetősége.

Árfolyam lekérdezés

E-mail küldés

E-mailek küldésénél a központi és saját e-mail címről küldés közötti választást nem jegyezte meg a program. Az új verzió megjegyzi, hogy melyiket használta utoljára.

Sokan használnak Gmail fiókot és rendszeres kérdéssé vált, hogy miért nem működik a helyes beállítás után az e-mail küldés. A probléma a Gmail beállításaiban oldható meg. Engedélyeznie kell a Gmail-ben a fiók külső használatát. A Gmail-es leírást és a beállítás módját a Google erre vonatkozó oldalán olvashatja el.

Beszerzői rendelés készítésnél kérhető az árak megjelenítése a bizonylaton.

Sokan kérték, hogy a beszállítók felé irányuló rendeléseken nyomtatható legyen a megadott ár. A kéréseknek eleget téve kapcsolható módon került be a programba.

18.0.0 számlázó program verzió újdonságai (2017.11.17)

Bevételezett szállítólevél árainak utólagos módosítása

Többen jelezték, hogy szükséges lenne a szállítólevélen bevételezett áruk utólagos módosítására, mert sokszor nem szerepeltetik a beszállítók az árat a szállítólevélen, vagy nem a valós számlázott árak jelennek meg rajta.
A kérésnek eleget téve beépítettük a módosítás és a módosítások visszakeresésének lehetőségét a számlázó programba. A használati bemutató megtekinthető az alábbi videón.

Több bevételezett szállítólevél egy költség számlához történő rögzítése

Megoldottuk a több bevételezett beszállítói szállítólevél egy számlához történő rendelését a pénzügyben. A használati bemutató megtekinthető az alábbi videón.

 

Új költség elemzést, szemléltetést segítő grafikon

Felfrissítettük a grafikon készítő motort. Szép és látványos grafikonokat készíthet a számlázó program bevétel és kiadás adatairól. A használati bemutató megtekinthető az alábbi videón.

 

On-line számla jelentés a NAV-nak előkészületek (2017.10.13)

2018. július 1-től on-line jelenteni kell a NAV felé a 100.000 Ft-t áfa értéket elérő és azt meghaladó számlákat.
Jelenleg a NAV által kért XML formátumot  lehet elérni és tesztelni. Előkészítettük és sikeresen teszteltük az eddig elérhető NAV funkciókat.
Várjuk a további információkat az on-line feltöltéssel kapcsolatban a NAV felől.
Az alábbi képen látható a NAV oldalán történ kiértékelések eredménye különböző számla típusok esetén.

 

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]