Miért pont Provimax számlázó program?!

Számlázó programjaink fejlesztésénél, támogatásánál az Ön érdekeit szem előtt tartva dolgozunk!

Először is kérjük tekintse meg az alábbi számlázó program bemutató videót, majd olvassa el azoldalon táláható többi információt is. Ismerje meg a számlázó program kiváló tulajdonságait, melyet más programokban nem biztos, hogy megtalál. Hangot és feliratot is tartalmaz. Az elindított videót a keret jobb alsó sarkában található négyzet jellel célszerű teljes képernyősre váltani.

Különleges funkciók?

Billentyűzet használattal is gyorsan kezelhető - egér akár mellőzhető.


Aktív munkaasztal használat. Ön helyezheti és rendezheti el a szükséges gyors elérésű parancsikonokat a program asztalára, mint a windowsban. Saját háttérképet is megadhat.
Több ablak nyitható meg egyszerre, akár több számla mellett, bevételezések, rendelés rögzítés stb. Így sosem kell bezárnia egy ablakot (kényszer piszkozat mentéssel foglalkoznia), ha egy másik feladatot előbb akar elvégezni. Egyszerűen csak megnyitja amire szüksége van. Az ablakok között könnyen váltogathat is.
Üzenetet küldhet kollégáinak (mindnek vagy a kiválasztható személynek) a programon belül.
A rácshálókban megjelenített oszlopok sorrendje átrendezhető. A betűméret és a szín változtatható. A beállítás elmenthető, hogy legközelebb már a beállítása szerint jelenjen meg. Ablakonként is megadhatók.

Az ablakok átméretezhetők. Az asztalon különböző helyre mozgathatók. Az utolsó pozíciót megjegyzi a program. Ezzel beállíthatja, hogy több ablakot, miként helyez egymás mellé HD képernyőn. És legközelebb is úgy nyílnak meg Önnek.
Vonalkódolvasó és vonalkódgyűjtő támogatás a gyors értékesítés megbízható formája.
A programból közvetlenül PDF fájlba nyomtathatja bizonylatait. (Árajánlat, számla, rendelés stb.)
Akár azonnal a programból elküldheti a bizonylatokat e-mailben partnereinek. (E-mail programja megnyitása nélkül, automatikusan!) A különböző bizonylatokhoz formázható szöveges sablonokat adhat meg, melybe automatikusan behelyettesíti a partner adatait (cégnév, ügyintéző neve).

E-mailes számlázás támogatása, így megspórolhatja a postaköltséget. Rendszeres (kötegelt) számlázásnál is. Pillanatok alatt elmennek a számlák és elektronikus számlái e-mailben, akik esetleg nem fogadják így, azoknak kinyomtatja a program a postázáshoz az első példányt is.

Rengeteg extra funkció segítheti a bizonylatok készítése közben

Referenciák?

1996 óta több mint 10.000 ügyfél és 14.000 feletti programértékesítés ismerte el munkánkat. Nagyon sok fejlesztést, funkciót elsők között vezettünk be számlázó programokba. Már akkor Windows rendszerben dolgoztunk. Provimax már 20 éve! Ön dönt, kiben bízik meg ügyviteli rendszerei terén!

Az oldal alján pár nem légből kapott, hanem valódi referencia levelet tekinthet meg, Céges papíron - vezetők által áláírt - eredeti referenciák!

  • White Crystal Kft. - A www.jatekshop.eu üzemeltetője. A KerSzámGold programunk a WebKer programmal kapcsolódik a közismert és sikeres webáruházukhoz. Üzletükben is Provimax számlázó programot használnak.

Költségkímélő ajánlatok?

Programjaink bérelhetők. Egyszerűen, azért mert bízunk programjaink tudásában. Van olyan bérletes Ügyfelünk, aki azóta is használja programunkat. Bérleti konstrukciók - a legkisebb befektetéssel. Havidíja sok esetben alatta marad a számlatömb vásárlásnak. Bérleteseinknek frissítési díjat sem kell fizetnie.

bahis siteleri 2022

Milyen megoldások segítik munkámat?

Bekapcsolt NAV adószám alapú cégnév és cím lekérdezés.
Beépített cím adatbázis könnyíti meg az új magán vevők felvételét - elég az irányítószámot beírnia.
Elektronikus számla készítése és küldése automatikusan és ingyen.
On-Line Webáruház kapcsolatot kínálunk programjainkhoz. Az internetes munkatárs 24 órában dolgozik Ön helyett, nem igényel járulékfizetést és nem megy szabadságra sem. Munkája elképesztően pontos.
Könyvelési feladás a gyors, költségkímélő és pontos könyvelésért. Egyre több illesztett könyvelő program.
És még sorolhatnánk, de ezek a megoldások bővebben megtalálhatók a programok bemutatásánál.

Demo és Élesíthető számlázó programok letöltése név e-mail cím nélkül!

A élesíthető számlázó programokat letöltheti, azonnal használatba veheti. Nem kell előre fizetnie! Munkanapokon 1 órán belül küldjük a regisztrációhoz szükséges proforma számlát. A demok letöltéséhez nem kell regisztrálnia és ingyenes. Anonim maradhat. Nem fogják marketinges rábeszélők zaklatni és az idejét rabolni, ha nem rendeli meg. E-mail címét sem kell megadnia, egyszerűen az Ön döntésére bízzuk magunkat!

Tanácsadás, technikai támogatás és telefonos ügyfélszolgálat?

Munkanapokon áll rendelkezése a telefonos, emailes támogatási rendszerünk. Temwieveres távsegítség.

Frissítések?

Bérleteseknek a bérleti idő alatt végig ingyenes a frissítés. A frissítést a letöltött program automatikusan elvégzi.

Hogyan tudom meg, hogy új frissítés jelent meg?

A programokban található internetes verzió ellenőrzés - frissebb verzió esetén értesítés jelenik meg programjainkban. A híreink címe szintén megjelenik a számlázó programban

Hogyan telepíthetem másik számítógépre a programot?

Nincs számítógép hardver ellenőrzés - bármikor új gépre telepítheti a programot, átviheti másik gépre is. Ebben segítségére van az adat mentés - adat visszatöltés funkció is.

Hálózatban hogyan használható?

Hálózatos használatnál a licenszek száma számít és nem a telepített programoké. Több gépre is feltelepítheti a programot, így saját gépéről dolgozhat, ha a számlázó kollegát helyettesíteni kell. A számlázó az egyidejűleg bejelentkezett felhasználók számát figyeli és azt köti licenszhez.

Egyszerű adatmegosztás lehetséges?

Egy program esetén is elérhetővé teheti az adatokat további számítógépekről, ehhez mindössze egy fájlmegosztást kell beállítania. Távoli elérésre használhatók a Virtuális Private Network (VPN) szolgáltatások vagy programok. Nálunk is dolgoznak kollégák táveléréssel a központi számítógépünkre.

Van-e valamilyen korlátozás?

Nincs számlaszám, forgalom vagy egyéb korlátozás. A programban minden funkció használható korlátozás nélkül. Korlátozást felhasználói szintre lebontva Ön készíthet, ha úgy gondolja nem minden kollégája férhet hozzá bizonyos adatokhoz, vagy funkciókhoz. Nem jelent problémát több százezres áru és ügyfélkör sem.

Tudom-e fejleszteni meglévő számlázó rendszeremet?

Könnyű áttérés a nagyobb tudású programjainkra. Természetesen az adatok megtartásával. Ha így dönt, akkor már aznap használhatja a nagyobb tudású programjaink funkcióit.

Telepítése beállítása?

Nem kell konfigurálni, beállítani és bűvészkedni - pár gombnyomással feltelepítheti és máris használhatja számlázó programját.

Pénztárgép kezelése?

Több programunk is rendelkezik vonalkód alapú pénztárgépes kapcsolati lehetőséggel. Kapcsolhat hozzájuk blokknyomtatót is.

Fejlesztés? Jogszabálykövetés?

Folyamatos fejlesztést végzünk programjainkon. Mely tartalmazza a jogszabálykövetést és új funkciók elvárások beépítését is.

Mennyire megbízható a rendszer?

Számlázó programjaink évek óta működnek és bizonyítanak partnereinknél nap mint nap. Több ezren dolgoznak fennakadás nélkül rendszereinkkel. Elég kicsit belenéznie a Hírek rovatunkban, ahol láthatja folyamatos fejlesztéseket végzünk ügyfeleink igénye és a jogszabályok változásának megfelelően.

Kapcsolat a Felhasználókkal?

Szívesen vesszük javaslatait, ötleteit a további fejlesztésekhez. Mi azt adjuk, amit kínálunk! Cégünk 1996 óta fejleszt ügyviteli, számlázó és készletnyilvántartó rendszereket. Csak ezzel foglalkozunk. Megbízható partnerek vagyunk, különben nem lehetnénk már a piacon!

 

Reméljük, hogy segíthettünk felmerülő kérdései megválaszolásában!

Köszönettel: a Provimax csapata

Valós kiemelt referenciák

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]