E-mailes számlázás

Lehetősége van a számlázó programjainkban arra, hogy a számláját közvetlenül küldje e-mailben elektronikus számlaként PDF-ben vagy normál PDF mellékletként a vevőnek. Megspórolhatja a posta költséget. Ez különösen hasznos lehet a rendszeresen ismétlődő számlák esetén.

Nem tud dönteni? Elektronikus számla (E-számla) vagy E-mailben küldött (PDF) számla?

E-mail számlázás

A vevővel kötött akár szóbeli megállapodása alapján e-mailben küldheti részére az elektronikus számlát, vagy távnyomtatású pdf számlát, akkor postázásra nincs szükség.  A vevő adatai között be kell állítani, hogy elektronikus vagy távnyomtatású pdf számlás. 
Amikor olyan a vevőnek számláz, akinek valemelyik e-mail számla lehetőség be van kapcsolva, akkor a program automatikusan e-mailben elküldi. Elektronikus számla estén a megfelől mmappába mentődik a pdf. Távnyomtatású esetén a további példányokat (beállítástól függ a mennyisége) nyomtatja ki a 2-es példányszámtól a számlázó. (Természetesen az sem gond, ha Ön a példányszámozást kikapcsolta!)

E-mail automatikus számlamásolat küldés

Ha a vevőnél nincs bejelölve az e-mailes számlázás, akkor is tud azonnal e-mailben másolatot küldeni, ha a bizonylat készítésekor aktiválja az e-mail küldés kapcsolót. Ilyenkor minden számla példányt kinyomtat a számlázó program és az utolsó példányról küld egy másolatot e-mailben.

Másolat E-mailben funkció videó

Rendszeres számla Elektrinikus számla, E-mailes távnyomtatású számla vagy másolat küldés

Rendszeres számlázásnál is lehetőség van másolat küldésre e-mailben, vagy egyből a számla elküldésére. Az automatikusan futó folyamat felismeri az Elektronikus számlás és távnyomtatású E-mailes számlás vevőket, azoknak elküldi e-mailben a számlát. Akinek csak e-mail címe van, de nem e-mail számlás azoknak másolatot lehet küldeni. Ezeket a kapcsolókat Ön szabadon állítgathatja. Nyomtatás során az e-mail számlás vevők esetén csak a 2. példánytól nyomtat a program, míg másolati e-mailnél, vagy e-mail nélküli vevőknél minden számla példány nyomtatásra kerül.

E-mail fiókok beállítása

bahis siteleri 2022

Több fiókot használhat az e-mailek küldésére. A központi e-mail fiók a programban a rendszergazda által beállított fiókot használja. Ezen felül felvehet minden további gépen saját fiókot is. Küldésnél válogathat a fiókok között.

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]