Számlázó program 2020

A 2020 -as számlázó program frissítéseink leírása.

Számlázó program 2020 : A számlázó, raktárkezelő és készletnyilvántartó programjaink 2020-as frissítéseinek összefoglalását mutatjuk be ezen az oldalunkon. Legfelül mindig a legfrissebb verzió leírása található. Lefelé görgetve idősorrendben visszakereshetők a frissítésekben történt változások. A 2020 -as évre kiadott számlázó programok verziószáma az évszámra utaló 20-al kezdődik.

Az oldalon található videók megtekintésekor javasoljuk a teljes képernyős nézetet, melyet lejátszás közben a jobb alsó sarokban lévő négyzetre kattintva kapcsolhat be.

Frissítési díjak

Bérletes és egy éven belüli vásárlóknak a frissítés ingyenes és megrendelni sem kell, A frissítő program detektálja az ingyenességet.
A egy éven túl vásárolt programhoz a frissítési díj a megfelelő számlázó program leírási oldalán olvasható. A frissítést megrendelheti. A megvásárolt frissítőkód a 2020-ban megjelenő összes 20-as verziószámú frissítéshez használható! Amennyiben már rendelkezik 2020-as frissítő kóddal nem kell újra megvásárolnia és megrendelnie sem. A frissítések letöltő oldala.

Várható NAV online számla változások 2020-ban

Április 1-re datálta a NAV a 2.0 XML típus bevezetését.
Július 1-től minden számlát fel kell küldeni, ami belföldi adózónak készült, függetlenül az ÁFA tartalomtól.

KerSzám sorozat új funkciók 20.0.0 verzióban (2019.11.28)

Banki feladás és kivonat könyvelésbe bekerült a nem felismerhető utalások exportálása fájlba gomb.
Így az automatikusan nem detektálható utalásokat kimentheti fájlba, mely excelben megjeleníthető és azonosítás után később is feldolgozható manuálisan.
További kisebb fejlesztések, módosítások és javítások kerültek még a programokba.

WebKer 20.0.0 verzió

Újdonság a webáruházi megjegyzés átvétele a saját megjegyzés adatba. A számlázó programokhoz kapcsolt WebKer és WebTesz prograomat is frissíteni kell a számlázó frissítése után.
A WebKer, WebTesz programok frissítése ingyenes.

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]