Provimax minősített aláírás ellenőrzése

Provimax minősített aláírás ellenőrzése

Ön is szeretne korlátlanul INGYENES elektronikus számlákat kiállítani? Használjon Provimax számláz, készletnyilvántartó programokat! Tájékozódjon oldalunkon!

bahis siteleri 2022

Aláírás ellenőrzése Adobe Acrobat Reader-ben

Az elektronikusan áláírt PDF fájt nyissa meg Adobe Acrobat Reader friss verziójában.
Ha az alábbi képet látja, akkor a nincs szükség más beállításra a PDF olvasó programja felismerte az aláírást és jelzi, hogy érvényes

Ha nem ismerné fel az aláírást az Acroba Reader

Az Adobe Reader a PDF dokumentum aláírásához használt minősített tanúsítvány megbízhatóságának ellenőrzéséhez két eltérő ún. bizalmi listát használ: egy Adobe által jóváhagyott listát (Adobe Approved Trust List – AATL) és egy Európai Unió által jóváhagyott listát (EU Trusted Lists of Certification Service Providers – EU TL).
Az Adobe Reader aláírásellenőrző funkciójának zavartalan működéséhez javasoljuk, hogy a szoftver beállításainál mindkét listát töltse le és állítsa be, hogy a listák frissítéseit a szoftver automatikusan letöltse. Ezt a következőképpen teheti meg:

A Reader menüsorában válassza a Szerkesztés, azon belül pedig a Beállítások… opciót:

A megjelenő ablakban lépjen a Megbízhatóságkezelő lista elemre, majd kapcsolja a képen is jelölt két kiválasztó mezőt és nyomja meg a hozzájuk tartozó Frissítés gombot. Ezek után az OK gombbal kiléphet az ablakból.

Megbízhatóság kezelő

A beállítást megnézheti videón is

 

 

 

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]