Provimax minősített aláírás ellenőrzése

Provimax minősített aláírás ellenőrzése

Ön is szeretne korlátlanul INGYENES elektronikus számlákat kiállítani? Használjon Provimax számláz, készletnyilvántartó programokat! Tájékozódjon oldalunkon!

Aláírás ellenőrzése Adobe Acrobat Reader-ben

Az elektronikusan áláírt PDF fájt nyissa meg Adobe Acrobat Reader friss verziójában.
Ha az alábbi képet látja, akkor a nincs szükség más beállításra a PDF olvasó programja felismerte az aláírást és jelzi, hogy érvényes

Ha nem ismerné fel az aláírást az Acroba Reader

Az Adobe Reader a PDF dokumentum aláírásához használt minősített tanúsítvány megbízhatóságának ellenőrzéséhez két eltérő ún. bizalmi listát használ: egy Adobe által jóváhagyott listát (Adobe Approved Trust List – AATL) és egy Európai Unió által jóváhagyott listát (EU Trusted Lists of Certification Service Providers – EU TL).
Az Adobe Reader aláírásellenőrző funkciójának zavartalan működéséhez javasoljuk, hogy a szoftver beállításainál mindkét listát töltse le és állítsa be, hogy a listák frissítéseit a szoftver automatikusan letöltse. Ezt a következőképpen teheti meg:

A Reader menüsorában válassza a Szerkesztés, azon belül pedig a Beállítások… opciót:

A megjelenő ablakban lépjen a Megbízhatóságkezelő lista elemre, majd kapcsolja a képen is jelölt két kiválasztó mezőt és nyomja meg a hozzájuk tartozó Frissítés gombot. Ezek után az OK gombbal kiléphet az ablakból.

Megbízhatóság kezelő

A beállítást megnézheti videón is

 

 

 

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]