Kulcs-Soft könyvelés feladás

Kulcs-Soft könyvelő programnak feladásAz elkészült kiegészítő program segítségével egy kattintással elküldheti, illetve könyvelője beolvashatja a Kulcs-Soft könyvelő programba a bevételi számlái adatait.  Könyvelője a fárasztó és esetleg hibás gépeléses adatrögzítés helyett pár kattintással importálhatja az Ön kibocsátott számláinak adatait. Az elküldött adatok a vevők adatait is tartalmazzák, így azokat sem kell manuálisan felvenni a könyvelő programban. Ez könnyebbséget jelent a könyvelőjének és akár megtakarítást is jelenthet Önnek, hiszen könyvelőjének csak a költség számlái rögzítését kell ezek után manuálisan elvégeznie.

Az adatokat automatikusan E-mailben küldheti a könyvelőjének, aki a mellékelt fájlt a Kulcs-Soft könyvelő programba beolvasva, máris rögzítheti az Ön összes bevételi számláját. Mindez csak pár perc ráfordítást igényel és hibamentes rögzítést biztosít.
 

A kiegészítő modul minden számlázó programunkban megtalálható, kivéve az ingyenes Mikró Számlázót.
Ha Ön esetleg úgy érzi nincs szüksége rá kérjük értesítse erről a lehetőségről könyvelőjét, aki esetleg részben vagy egészben is átvállalja Öntől ezt a költséget, megtakarítva ezzel a "lapátos" munkáját.

A kiegészítő modul ára 24000 Ft +áfa. A megtakarítható munkaköltség ennél sokkal magasabb!

Megrendelés

További könyvelő program feladó modulok

  • RLB könyvelés feladás modul

Képek

 

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]