Ingyenes számlázó programok buktatók nélkül

Pár oldalon állítanak képzeletük szülte butaságokat az ingyenes számlázó programokról. Lehet, hogy ez más programokra érvényes, viszont a Provimax ingyenes számlázó programokról nem mondható el. Sőt az ingyenes számlázó készletnyilvántartó, raktárkezelő programunkra sem jellemző.

Nézzük az elterjedt tévhiteket és a gyakori kérdéseket sorban.

Mi a különbség az ingyenes számlázó és vásárolt számlázó program között?

A Provimax ingyenes számlázó programok funkciói megegyeznek a normál számlázó programok funkcióival. Nincs semmilyen korlátozás. Viszont technikai tanácsadást és telefonos ügyfélszolgálatot kötelező jelleggel nem biztosítunk hozzájuk. Az ingyenes változat használatához napi egyszeri internet kapcsolatra van szükség. A számlák alján egy sorban a honlapunkra utaló ingyenes számlázó program feliratot nyomtat. Ez az ingyenesség "ára".

Miért adunk ingyen a számlázó programot?

1996 óta vagyunk a számlázó programok piacán, ezért szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy vállalkozását ne ítéljék meg egy ronda - esetleg szakadt - kézi számla miatt. Sok kezdő vállalkozásban látni, hogy az egyszerűsített számlán rendre rosszul tüntetik fel az általános forgalmi adót, mivel ezen a típus bizonylaton nem az ÁFA kulcsát, hanem az ÁFA tartalmat kell jelezni százalékban. Például a 27%-os kulcs esetén az ÁFA tartalom 21,26% és nem a sokszor ráírt 27. Ezek a számlák formailag hibásak. Ellenőrzés esetén a befogadónak és a kiállítónak is kellemetlenséget okozhatnak. Kerülje el ezt a figyelmetlenséget akár ingyenes számlázó programunk használatával!
Természetesen bízunk abban is, hogy vállalkozása fejlődése esetén szívesen áll át a nagyobb tudású számlázó programrendszereinkre, de ez nem kötelező érvényű. Az így felszabaduló időnkben még több bemutatót fognak készíteni kollégáink az összes funkció bemutatása érdekében.

Törvénysértő az ingyen számlázó program?

Ugyan már! Szellemi termékről van szó. Az egész világon vannak ingyenes szellemi termékek. Elég csak a  Adobe Acrobat Reader, MySql, MariaDB, OpenOffice, LibreOffice kiváló ingyenes programokra gondolni és még sorolhatnánk az ingyenes programokat végeláthatatlanul. Az internet kiszolgáló gépek nagyrészén ingyenes linuxok, php programok, adatbáziskezelők futnak. Ezeket is talán mind be kellene zárni :)

Várakoztat, lassúbb?

A Provimax ingyenes számlázókban nincs ilyen. Mindössze napi egyszeri internet kapcsolatra van szükség az első belépéshez, ezt követően az nap már internet kapcsolat nélkül is számlázhat, miközben kilephet majd újra beléphet a programba "lassítás" nélkül.

Beépített tétel vagy összeg korláttal rendelkezik?

Nincs beépített korlát az ingyenes programokban. Pont ugyanazt tudja mint a normál fizetős változata.

Frissíthető az ingyenes számlázó program?

bahis siteleri 2022

Igen frissíthető! 1 évig a normál számlázó programokhoz hasonlóan ingyenes a frissítése. 1 éven túl a normál program frissítési díjának 50%-a, mivel ügyfélszolgálatot nem tartalmaz. Akkor is működik, ha nem frissít. Jogszabály változás esetén viszont ajánlott frissíteni.

Lejár az ingyenes használat és meg kell venni?

Nem jár le az ingyenes használat, addig használja ingyenesen, amíg akarja. Akkor sem jár le, ha nem frissít.

Mit tegyek, ha mégis kérdésem lenne?

Honlapunkon szinte minden kérdésre választ talál! Megnézheti a számlázó program kézikönyvét, a gyakran ismételt kérdések oldalunkat, a Tudástár és a Videós Bemutató oldalunkon könnyen megtalálhatja kérdésére a választ. Mindössze a kényelmes felveszem a telefont és felhívom az ügyfélszolgálatot, mielőtt bárminek is utána néznék megoldásról, kell lemondania az ingyenes változat esetén.  Viszont az így felszabaduló időnkben még több bemutatót fognak készíteni kollégáink.

Hogyan tudom átvenni az ingyenes számlázó programot és regisztrálni?

Megrendeli és az e-mailben a regisztrációs lapon kapott adatokkal tudja a letöltött élesíthető programot regisztrálni. A regisztrálás után beállítja az NAV online számla adatait.

Hogyan tudom megrendelni az ingyenes számlázó programot?

Keresse ki az Ön számára megfelelő ingyenes számlázó vagy számlázó és készletetnyilvántartó programunkat.

A megrendelésben az akciós kód mezőbe írja be az SZÁMLÁZÓ INGYEN kódot!

Az ingyenes számlázó, raktárkezelő és készletnyilvántartó programok ára 0 Ft egyszeri 500 Ft + áfa regisztrációs díjat kell fizetni a törvényi vevő azonosítás előírása miatt!
Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]