Vállalkozás email címét adom meg, nem minősül személyes adatnak:
Biztonsági kód


Provimax hírei

NAV online számla TLS 1.2 titkosítás

2019. április 3., szerda 12:22

Az 19.0.5 verzióban ellenőrizhető TLS 1.2 titkosítás támogatása

2019. április 29-től a NAV online számla rendszere csak TLS 1.2 titkosítással történő adatküldést fogad.
Ennek megfelelően elkészültek a számlázó programjaink új változatai (19.0.5), melyben ellenőrizhető a TLS 1.2 támogatása.

Részletesen itt olvasható ->

Számlázó program

A számla a legfontosabb bizonylata a vállalkozásának, ezért legyen tökéletes! => Provimax számlázó program!

MEGLEPŐEN JÓ ÁRASÍTOTT AKCIÓK 2019-BEN! Megnézem->>

Több ingyenes és online számlázó program a kínálatunkban. Minden számlázó program 3 hónap pénz visszafizetési garanciával. Könnyen megtalálja az Önnek megfelelő számlázó, rakárkezelő program megoldást. NAV online számla feltöltés, korlátlan és ingyenes az elektronikus számla kiállítás.

Egy munkanap kezdetét mutatjuk be ebben a számlázó program bemutató videón. Több olyan feladat is hárul a számlázást végző kolleganőre, melyet más számlázó programokkal nem biztos, hogy ilyen könnyen és gyorsan meg tudna oldani. Egyszerre több vevőnek készít számlát, bevételez és rendelést számláz. Hangot és feliratot is tartalmaz a videó. Az elindított videót a keret jobb alsó sarkában található négyzet jellel célszerű teljes képernyősre váltani. Számlázó program videók oldalunkon megtekinthet több videóval is bemutatott kiemelkedő funkciót és megoldást, melyeket más számlázó program valószínűleg nem nyújt Önnek!
Számlázás egyszerűen és gyorsan ennek a videónak a címe, melyben bemutatjuk, milyen könnyű és gyors lehet a számlázás és készlet nyilvántartás, ha Provimax számlázó programot használ vállalkozása. Ha az Ön által használt számlázó programban ez nehezebb, kényelmetlenebb esetleg lassabb vagy meg sem oldható akkor ideje váltania egy jó számlázó programra :)

GYAKORI KÉRDÉSEK SZÁMLÁZÓ PROGRAM VÁSÁRLÁSA ELŐTT

Számlázó program választása előtt gyakran feltett kérdésekre olvashatja el válaszainkat. Kínálatunk az ingyenes számlázó programtól a komplex ügyviteli számlázó, raktárkezelő, készletnyilvántartó programokig, felhős online számlázó program rendszereken keresztül több lépcsőben fedik le a felhasználók igényeit.
Több számlázó és készletkezelő programunk ingyenes változatban is elérhető. Számlázó rendszereink több féle automatikus webáruházhoz is kapcsolhatók. Levesszük a válláról a NAV online számla feltöltés terheit. Gyorsan és egyszerűen megoldhatja ügyviteli rendszerét. Technikai támogatásunk megoldja felmerülő kérédseit.
1996 óta fejlesztünk számlázó programokat, értünk hozzá.

3 hónap pénz visszatérítési garanciát vállalunk számlázó programjainkra! Részletek->>

SZÁMLÁZÁS ÉS KÉSZLET KEZELÉS

Az egyszerű egy raktárt kezelő számlázótól a korlátlan raktárral és ársorral rendelkező export számla készítést is végző számlázó programig minden igényt kielégítő változatig válogathat kínálatunkban. A számlázó, készletnyilvántartó programok kezelnek szolgáltatást és termékeket is. A kis emberkére kattintva éri el a számlázó és készletnyilvántartó program választékunkat. Bérelhető változatban is elérhetők a számlázó készletnyilvántartó programok. A számlázó program használatot jelenteni kell a NAV felé. Telefonos ügyfélszolgálati támogatást is tartalmaznak.

HA CSAK SZÁMLÁZNA

számlázó program választékunkat éri el ezen a linken. Készletnyilvántartást nem végeznek, azoknak a vállalkozásoknak készültek, ahol raktárkezelésre nincs szükség. A számlázó programok kezelnek szolgáltatást és termékeket is. Ez utóbbiakat készlet kezelés nélkül. Egyszerűen és gyorsan készíthet benne számlákat, előleg számlákat és típustól függően egyéb ügyviteli bizonylatokat is. Tételenként írható korlátlan megjegyzések segítik a szolgáltatások pontos részletezését.

FELHŐS SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK

A HASZON számlázó program sorozatunkat az www.online-szamlazok.hu oldalon érheti el. A HASZON számlázók leírására és bemutatására külön oldalt hoztunk létre. Az ingyenes változatú hibrid online számlázó programot is letöltheti, kipróbálhatja az oldal felkeresésével. Döntése előtt kérjük, hogy nézze meg és próbálja ki a hibrid típusú számlázó program rendszereinket is, melyek az online számlázó rendszerek legújabb képviselői és nem böngészőben futnak. Így biztosítják a korszerű megjelenést és használatot.

CSAK KÉSZLETET KEZELNE?

Amennyiben csak készleteit kezelné, illetve raktárai készletét tartaná nyilván, akkor a készletnyilvántartó és raktár kezelő program kínálatunkat tekintése meg. Egy raktárt vagy akár korlátlan raktárt kezelő készletnyilvántartó programjaink közül választhatja ki az Ön számára legkedvezőbb megoldást. Kiadási jegyzékeket vagy akár szállítóleveleket készíthet a termékek kiadására. A Multi-Raktár bérelhető változatban is. A NAV felé ezeket a készletnyilvántartó programokat nem kell bejelenteni! Telefonos ügyfélszolgálati támogatást is tartalmaznak.

INGYENES SZÁMLÁZÓ  ÉS KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAMOT KERES?

Ingyenes számlázó és készletnyilvántartó programjainkból választhat. Több programunk is elérhető ingyenes változatban. Az egyszerű ingyenes és sikeres szabadszöveges Mikro számlázó program mellett készletnyilvántartással és raktár kezeléssel is ellátott ingyenes számlázó program is szerepel a kínálatunkban. Az ingyenes számlázó program változatok ugyanazokat a funkciókat tartalmazzák, mint a fizetős számlázó változatok. Az ingyenes számlázó program használatot is jelenteni kell a NAV felé.

NAV ONLINE SZÁMLA

Számlázó programjaink 2018. július 1-től töltik fel ügyfeleink kötelezően feltöltendő számláit a NAV online számla kezelő rendszerébe. Nem volt szükségünk a NAV 1 hónapos türelmi idejére sem. Már az első naptól töltötték fel programjaink az ügyfeleink számláit. A NAV háttérmodulunk folyamatosan kérdezi le a NAV válaszait vagy feltölti az internet kapcsolat hiánya miatt azonnal fel nem töltődött számláit is. A NAV válaszait feldolgozza és jelzi, ha hiba jelzés vagy figyelmeztetés érkezne a NAV-tól. Így biztonságban lehet, nem kell külön a NAV oldalán ellenőrizgetnie a számla jelentéseit. A NAV online számla beküldéssel kapcsolatos további információknak egy külön oldalt készítettünk, ahol a kezdetektől folyamatosan követheti a fejleményeket. Videókat és egyéb ismereteket tartalmaz a NAV online számlázás beállításáról,  működéséről, felhasználói hibákról és megoldásukról. Az új 1.1-es NAV formátumú online feltöltést végzik a számlázó programok TLS 1.2 titkosítással, ami 2019. május 1-től már kötelező formátum a NAV felé.

MINDIG MEGFELELÜNK AZ ELŐÍRÁSOKNAK ÉS A NAV-NAK

NAV vámtisztek által jövedéki termékeket értékesítő felhasználóinknál többször bevizsgált számlázó és készletnyilvántartó rendszereink megfelelnek a törvényi előírásoknak, ezért határozatban engedélyezték használatukat. Vezető rendszereink kezelik a jövedéki termékek értékesítést, a környezetvédelmi termékdíjakat, fordított adózású termékeket, extrastat és intrastat és az ehhez kapcsolódó kimutatásokat, melyek beküldéséhez szükséges NAV ÁNYK nyomtatványokhoz export fájlokat készítenek.

KÉSZLETKEZELÉS PÉNZTÁRGÉPPEL?

Online kasszákhoz köthető rendszereket fejlesztettünk, melyek segítik Önt abban, hogy ne csak a NAV felé jelentsen, hanem biztonságban tudhassa készletét és a pénztárgép automatikusan kövesse a termékei nevét és árait. Sok olyan funkcióval egészül ki az üzlete, melyet egy normál pénztárgép használatával nem tud követni. A programokban sokféle lehetősége nyílik üzletének korszerű vezetésére, mely ma már elengedhetetlen feltétele egy jól működő üzletnek. Rengeteg lekérdezéssel támogatjuk az üzlet működésének követését, folyamatokra reagálást a helyes döntések meghozatalához. Raktárkartonon követheti a termékei mozgását. Forgási sebességet és lassan mozgó termékek listájával segítjük a termékek értékelését. Beszerzendő árulistával könnyítjük meg a megrendeléseinek az összeállítását. Excel-be exportálható importálható adatok további elemzéseket tesznek lehetővé. Pénztárgépes rendszerek további információja a pénztárgép ikonra kattintva érhető el.

PÁR PERC ALATT NYITHAT AUTOMATA WEBÁRUHÁZAT!

A webáruházak naprakész kezelése nem egyszerű feladat és sok hibát generálhat. De mi lenne, ha ezt a terhet egy jól összehangolt rendszer hibamentesen elvégezné Ön helyett? Amennyiben kíváncsi erre nézze meg a számlázó programmal összekötött webáruházunkat. Ön csak a számlázó programban dolgozik és a webáruháza követi minden változását. Így nem felejti el listázni az új termékeket, letörölni a kifutott termékeket, követni az aktuális eladási árakat, valamint a webáruháza belépett felhasználó esetén a számára beállított ársorral látja a termékeket. A leadott rendelések automatikusan rögzülnek a számlázó programba, szükség esetén felveszi módosítja a vevőt is. Önnek nincs más dolga, mint megnyomni a számlázás gombot. Akár már ma megnyithatja automatikus webáruházát, további információkért kattintson a földgömbös ikonra.

VONALKÓDOT NYOMTATNA?

Szinte már nélkülözhetetlen a vonalkódok használata a kereskedelemben. A gyártók és forgalmazók munkájának elősegítésére készült program többféle típusú vonalkódot tud generálni és nyomtatni. (EAN-128, EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E, ITF-14, CODE-39) A felhasználó által tervezett címkékre nem csak vonalkódokat, de képet, keretet vagy tetszőleges szöveget is el lehet helyezni. Sok beszállítótól a hypermarketek megkövetelik a megfelelő címkék elhelyezését az árucikkeken. Fogyasztóvédelmi előírás, hogy a termékeken magyar nyelvű ismertetőt, származási helyet és forgalmazót megjelölő címkének kell lennie. Mindezen címkéket könnyen és gyorsan előállíthatja a szoftver segítségével. Az EAN szabványoknak megfelelő ellenőrző kódokat a vonalkód nyomtató szoftver automatikusan számolja és helyezi el a megfelelő helyeken. Két változatban érhető el a vonalkód nyomtató programunk.

PROBÁLJA KI INGYEN SZÁMLÁZÓ PROGRAMJAINKAT!

Az összes programunk letölthető, minden féle regisztráció, e-mail cím, telefon megadás és az azt követő zaklatás nélkül! A demo változatokban vannak előre felvitt termékek és vevők megkönnyítve ezzel a gyors kipróbálásukat. A demo változatban elérhető funkciók teljesen megegyeznek az élesíthető változatban szereplő funkciókkal. Az élesíthető változatokat akkor töltse le, ha már dolgozni szeretne a programban, amit a megrendelést követő regisztrációs lapon szereplő adatokkal élesíthet be. A letöltés oldalról elérhetők és letölthetők a számlázó program kézikönyvei, ami feltétlen szükséges dokumentum egy NAV ellenőrzés során. 
Megrendelés oldalunkon leadott rendeléseket folyamatosan készítjük el. A proforma számlánk kiegyenlítését követően küldjük a regisztrációhoz és a NAV bejelentéshez szükséges adatokat e-mailben. Az élesíthető számlázó programot addig is telepítheti és megkezdheti a termék és vevő adatok felvitelét, importálását. Személyes átvételnél azonnal megkapja az élesítéshez szükséges adatokat. A rendelési oldalról kiindulva választhat a számlázó program rendelés, frissítés vagy számlázó licensz rendelések közül. Munkanapokon rövid időn belül feldolgozzuk rendelését, hogy minél előbb elkezdhesse a számlázó program használatát.
Sok segítséget és ötletet nyújthatnak a számlázó program használatához az elkészített videós bemutatók. Folyamatosan bővítjük ezeknek a videóknak sorát. A pár perces videókból könnyen elsajátíthat olyan funkciókat, melyre esetleg nem is gondolt, hogy támogatja a program. Érdemes őket áttekinteni. Ha új kollegájukat kell betanítani, akkor is a legjobb kezdés, ha a videós oldalunkra irányítja, így nem az Ön idejét fogja rabolni a a program bemutatása. A legújabb videók a youtube csatornánkon is elérhetők.
Akciós ajánlatainkat tekintheti meg a kis emberkére kattintva. Folyamatosan változó akcióink az új és a meglévő felhasználóinknak is nyújtanak kedvezményeket. Facebook oldalunk követése esetén azonnal értesülhet az új akciós számlázó programokról vagy kiegészítőkről. Az akciókról nem marad le, ha a hírek oldalunkon feliratkozik hírlevelünkre.

LEGFRISSEBB HÍREINK

Számlázó prorgam változások 2019-ben. 
A régebbi évek frissítésseinek leírását eléri ezen a linken.

Provimax hírei

Régebbi híreink

Reméljük, hogy segíthettünk a megfelelő számlázó program kiválasztásában! Amennyiben további kérdése van keressen bennünket bizalommal!

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk