Számlázó program 2018

A 2018 -as számlázó program frissítéseink leírása.

Számlázó program 2018 : A számlázó, raktárkezelő és készletnyilvántartó programjaink 2018-as frissítéseinek összefoglalását mutatjuk be ezen az oldalunkon. Legfelül mindig a legfrissebb verzió leírása található. Lefelé görgetve idősorrendben visszakereshetők a frissítésekben történt változások. A 2018 -es évre kiadott számlázó programok verziószáma az évszámra utaló 18-al kezdődik.

Az oldalon található videók megtekintésekor javasoljuk a teljes képernyős nézetet, melyet lejátszás közben a jobb alsó sarokban lévő négyzetre kattintva kapcsolhat be.

Frissítési díjak

Bérletes és egy éven belüli vásárlóknak a frissítés ingyenes és megrendelni sem kell, A frissítő program detektálja az ingyenességet.
A egy éven túl vásárolt programhoz a frissítési díj a megfelelő számlázó program leírási oldalán olvasható. A frissítést megrendelheti. A megvásárolt frissítőkód a 2018-ban megjelenő összes 18-as verziószámú frissítéshez használható! Amennyiben már rendelkezik 2018-as frissítő kóddal nem kell újra megvásárolnia és megrendelnie sem. A frissítések letöltő oldala.

On-line számla jelentés a NAV-nak

Természetesen dolgozunk a NAV ON-LINE számla bejelentési megoldásán. A NAV online számla rendszerrel kapcsolatos részleteket ezen a linken olvashatja.

18.0.1 számlázó program verzió újdonságai (2018.01.25)

Összefűzött szállítólevelek partnercsoport alapján történő számlázása

Új funkció, hogy azonos partnercsoportba tartozó vevők szállítóleveleit összefűzötten lehet leszámlázni egy partnernek. A videón megnézhető a működése.

Új Bankok kerültek be az árfolyam lekérdezése ablakba

Hat bankra bővült az árfolyamok lekérdezési lehetősége.

Árfolyam lekérdezés

E-mail küldés

E-mailek küldésénél a központi és saját e-mail címről küldés közötti választást nem jegyezte meg a program. Az új verzió megjegyzi, hogy melyiket használta utoljára.

Sokan használnak Gmail fiókot és rendszeres kérdéssé vált, hogy miért nem működik a helyes beállítás után az e-mail küldés. A probléma a Gmail beállításaiban oldható meg. Engedélyeznie kell a Gmail-ben a fiók külső használatát. A Gmail-es leírást és a beállítás módját a Google erre vonatkozó oldalán olvashatja el.

Beszerzői rendelés készítésnél kérhető az árak megjelenítése a bizonylaton.

Sokan kérték, hogy a beszállítók felé irányuló rendeléseken nyomtatható legyen a megadott ár. A kéréseknek eleget téve kapcsolható módon került be a programba.

18.0.0 számlázó program verzió újdonságai (2017.11.17)

Bevételezett szállítólevél árainak utólagos módosítása

Többen jelezték, hogy szükséges lenne a szállítólevélen bevételezett áruk utólagos módosítására, mert sokszor nem szerepeltetik a beszállítók az árat a szállítólevélen, vagy nem a valós számlázott árak jelennek meg rajta.
A kérésnek eleget téve beépítettük a módosítás és a módosítások visszakeresésének lehetőségét a számlázó programba. A használati bemutató megtekinthető az alábbi videón.

Több bevételezett szállítólevél egy költség számlához történő rögzítése

Megoldottuk a több bevételezett beszállítói szállítólevél egy számlához történő rendelését a pénzügyben. A használati bemutató megtekinthető az alábbi videón.

 

Új költség elemzést, szemléltetést segítő grafikon

Felfrissítettük a grafikon készítő motort. Szép és látványos grafikonokat készíthet a számlázó program bevétel és kiadás adatairól. A használati bemutató megtekinthető az alábbi videón.

 

On-line számla jelentés a NAV-nak előkészületek (2017.10.13)

2018. július 1-től on-line jelenteni kell a NAV felé a 100.000 Ft-t áfa értéket elérő és azt meghaladó számlákat.
Jelenleg a NAV által kért XML formátumot  lehet elérni és tesztelni. Előkészítettük és sikeresen teszteltük az eddig elérhető NAV funkciókat.
Várjuk a további információkat az on-line feltöltéssel kapcsolatban a NAV felől.
Az alábbi képen látható a NAV oldalán történ kiértékelések eredménye különböző számla típusok esetén.

 

Próbálja ki számlázónkat webáruházunkkal együtt ingyenesen!

  • Ingyenes próbaidő!

  • 2015-ös webáruház motor!

  • Saját domain köthető hozzá!

  • Mobilra optimalizált!

Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]