WebÁruház

Számlázó raktárkezelő program

ProviShop ©

Webáruház varázsló!
15 perc alatt megnyithatja
70 000 Ft.-ért profi webáruház!
Próbája ki most!

JOOMLA VIRTUEMART

VirtueMart - IT Analyst
75.000 Ft + áfa

OSCOMMERCE

RendShop
1.000 Ft + áfa / hó

A mai világban elengedhetetlen a világhálón történő megjelenés. Viszont a fejlődés megkívánja azt is, hogy ne csak megjelenjünk, hanem termékeinket internetes áruházban is kínáljuk vásárlóinknak a gyors vásárlási lehetőséggel. A számlázó programjainkhoz több fejlesztő is Webáruház rendszert kínál On-Line, azaz azonnali kapcsolattal.
Az On-Line rendszer előnye, hogy nem kell több helyen végeznie a termékek rögzítését és árváltozásainak követését, így naprakész pontos adatokkal tud szolgálni a vásárlóknak. Azokat az áruházakat, ahol a meghirdetett termékek nem érhetők el rövid időn belül, vagy áraik nem egyeznek a valóságos árral, hamar elfelejtik a vásárlók és hiába való volt a bevezetése.

Az ilyen hibák elkerülését szolgálják a közvetlen adatkapcsolattal rendelkező Webáruház és számlázó program illesztését végző programjaink. A programok leveszik azt a fáradságos terhet az Ön válláról, amit egy Webáruház üzemeltetése okozna.
A terméklistát, az árucsoportokat, képeket valamint az árakat pontosan frissítik így az áruház tökéletesen követi a számlázó programban is megtalálható adatokat.
A megrendelések automatikusan kerülnek be a számlázó programba, nem kell újabb hiba lehetőséggel rögzíteni azokat. Az áruház és a program éjjel-nappal működik jelentős humán munkaerőt megtakarítva az Ön költségeiből.

Önnek egyszerűen egy gombnyomással számláznia kell ezeket a megrendeléseket és csak a kiszállítást vagy a helyszíni átvételt kell biztosítania a vásárlóinak.

Mindez nagyon kedvező áron elérhető! Meg sem közelíti egy humán munkaerő által elvárt fizetés értékét!

Beüzemelése pár beállítás elvégzésével megoldható. (Amennyiben az internetes tárhely rendelkezésre áll.)
Nem kell gépelnie, árakat megadnia. A kiválasztott áruház internetes beállítása után az adatokat a WebKer vagy a WebTesz program automatikusan továbbítja az áruház felé.

Nyisson Ön is WebÁruházat!

A WebÁruház összeköttetést végző programjaink

WebKer - Feltölti az adatokat, letölti a megrendeléseket és automatikusan rögzíti a számlázó programban

WebKer webáruház illesztőA WebKer a komplett megoldás a teljes integrációra. A termékek, termékcsoport, árak és készlet információkat tölti fel a WebÁruházba. Feltölthető a számlázó programban felvett vevők információs fájlja is, amelyből megállapítható, ha a vevő nem az alap Kisker ársorba tartozik és az vevő besorolásának megfelelő árakat lehet megjeleníteni ennek segítségével a WebÁruházban. Kiegészítő modullal a termék képét és 250 karakternél is hosszabb termék leírást is tud továbbítani a WebÁruháznak.
A WebÁruházban leadott rendeléseket automatikusan rögzíti a számlázó programban. Szükség esetén felveszi a vevőt, vagy módosítja a cím és szállítási adatait. Önnek nincs más dolga, mint a rendelést elfogadva számlát készíteni egy gombnyomással.

A WebKer ára 75.000 Ft + áfa vagy bérelhető 3.400 Ft + áfa / hó
Opcionális kép és nagy megjegyzés feltöltő modul 10.000 Ft + áfa

A WebKer-hez kapcsolható számlázó programok: KerSzám Silver - KerSzám Gold - SzámKisker - SzámNagyker

WebTesz - Feltölti az adatokat

A WebTesz program csak egy irányú kommunikációt végez. A termékek, termékcsoport, árak és készlet információkat tölti fel a WebÁruházba. Feltölthető a számlázó programban felvett vevők információs fájlja is, amelyből megállapítható, ha a vevő nem az alap Kisker ársorba tartozik és az vevő besorolásának megfelelő árakat lehet megjeleníteni ennek segítségével a WebÁruházban.
Kiegészítő modullal a termék képét és 250 karakternél is hosszabb termék leírást is tud továbbítani a WebÁruháznak.

A WebTesz ára 25.000 Ft + áfa vagy bérelhető 1.400 Ft + áfa / hó
Opcionális kép és nagy megjegyzés feltöltő modul 10.000 Ft + áfa

A WebTesz-hez kapcsolható számlázó programok: SzolgSzám - EU Szolgáltató - EU Számla Raktár - Mini-Kalmár - KerSzám Silver - KerSzám Gold - SzámKisker - SzámNagyker

Webfejlesztőknek

Amennyiben szeretné illeszteni az Ön által készített WebÁruház rendszert a Provimax számlázó programokhoz, akkor ebben segítségére leszünk. Töltse le a WebKer vagy a WebTesz programot és például a KerSzám Gold demot, majd telepítse őket. Az illesztő program telepítési könyvtárban a dokumentum mappában megtalálja a szükséges leírásokat és minta fájlokat az illesztéshez. Kérésre a demo (max. 30 termék feltöltés) feloldásában is segítünk. Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre. A kommunikációs fájlok leírás PDF formátumban letölthető. Az elkészült és általunk is tesztelt WebÁruház illesztését igény esetén megjelenítjük ezen az oldalon. Sikeres fejlesztést kíván a Provimax csapata!

Próbálja ki számlázónkat webáruházunkkal együtt ingyenesen!

  • Ingyenes próbaidő!

  • 2015-ös webáruház motor!

  • Saját domain köthető hozzá!

  • Mobilra optimalizált!

Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]