Frissítés letöltés

Számlázó program frissítés

Amennyiben Ön nem a programjainkba beépített automatikus frissítést használja, akkor lentebb a kiválasztott program frissítésének letöltéséhez kattintson a megfelelő program nevére, vagy képére. A letöltés után futtassa a lementett telepítő szoftvert. Az itt nem található programokat, csak belső frissítéssel lehet frissíteni! (KészletŐr, WebKer, WebTesz, Mikro Számlázó programok)

Belső program frissítés használata

Külső program frissítés használata

Ha hálózati meghajtó hibát jelezne a frissítés

Melyik verziókra telepíthető?

A 2018-as frissítések közvetlenül telepíthetők a 9.1.0 (2009-es) verzióktól, azaz nem szükséges az előző frissítéseket telepíteni, mert a frissítő program tartalmazza az azóta megjelent frissítéseket is! Viszont rendelkeznie kell az előző frissítésekhez tartozó frissítő kóddal. A frissítés előtt végezzen adatmentést programjából!

A frissítések megrendelése

Amennyiben rendelkezik már az aktuális évre érvényes frissítési kóddal vagy bérletes felhasználónk vagy egy éven belül vásárolt programot használ, akkor ingyenes a frissítés. Ez esetekben nincs szükség megrendelésre, a frissítő program automatikusan detektálja az ingyenességet és nem kéri, vagy már ismeri a szükséges frissítő kódot. Amennyiben nem jogosult az ingyenes frissítésre, akkor megrendelheti: Frissítés megrendelés

Mi változik a programban?

A frissítésekben található módosítások, javítások és bővítések leírását a Számlázó program 2018 és a Számlázó program 2017 oldalunkon olvashatja.

Amennyiben további segítségre, információra van szüksége várja hívását, kérdését a Provimax csapat

2018-as frissítések letöltése

Próbálja ki számlázónkat webáruházunkkal együtt ingyenesen!

  • Ingyenes próbaidő!

  • 2015-ös webáruház motor!

  • Saját domain köthető hozzá!

  • Mobilra optimalizált!

Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]