dll

Rendszer kiegészítő DLL-k és egyéb kiegészítők telepítői külön letölthető és telepíthető formában.

A programok és a frissítések telepítik ezeket, de előfordul, hogy a frissítést nem Windows rendszergazda joggal futtaják és ekkor ezek nem települnek vagy nem frissülnek. Ez esetben innen a megfelelő kiegészítő letöltése után futtatással telepíthetők a windowsba a szükséges komponensek.
A telepítéshez rendszergazdaként legyen bejelentkezve a Windowsba vagy Jobb egér klick a fájlon és a felbukkanó menüben futtatás rendszergazdaként menüponttal indítsa a telepítőt.

Provimax NAV háttér modul aktuális verziója.

Ha hibát kap a programtól, hogy nem települt, vagy kisebb verziószámú a ProviNAV modul, akkor ezt a kiegészítőt kell letöltenie és telepítenie. A telepítés előtt lépjen ki a számlázó programból!

PDF Creator telepítője

Ha nem települt automatikusan a PDF Creator vagy eltávolította, de mégis szeretné használni, akkor letöltés után telepíthető. A telepítés előtt lépjen ki a számlázó programból!

Provimax PDF nyomtató telepítője

Ha nem települt automatikusan a Provimax PDF nyomtató vagy eltávolította, de mégis szeretné használni, akkor letöltés után telepíthető. A telepítés előtt lépjen ki a számlázó programból!

 

Próbálja ki számlázónkat webáruházunkkal együtt ingyenesen!

  • Ingyenes próbaidő!

  • 2015-ös webáruház motor!

  • Saját domain köthető hozzá!

  • Mobilra optimalizált!

Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]