Provimax hírei

Online pénztárgép kiváltása

2016. szeptember 6., kedd 11:30

Számlázó programmal kiváltható, ha...

A törvényalkotók 2017. január 1-ig sok vállalkozásnak OnLine pénztárgép használatát írták elő. Viszont az OnLine pénztárgépek ára és fenntartása nagyon drága. A gép árához jön még a havi mobil kapcsolati díj. A szervizelési és egyéb költségek.
Pénztárgép ~ 80.000 - 160.000 Ft + áfa
Beüzemelési díj ~ 10.000 - 30.000 Ft +áfa
Havi mobil kapcsolat díja ~ 1.500 - 2.500 Ft + áfa
Éves kötelező szerviz ~ 10.000 - 30.000 Ft + áfa
Ehhez jönnek még a meghibásodások és egyéb karbantartások és kiszállások költségei. Ez olyan sok, hogy még összeadni sem volt kedvünk :)
A felesleges kifizetésére pedig gondolni sem merünk.

Ha ezt szeretné mind megtakarítani és mindössze egyszeri 10.000 Ft + áfa díjra csökkenteni, akkor a legjobb helyen jár!

Az OnLine pénztárgép beszerzése és üzemeltetési költsége kiváltható!

Azon vállalkozások, akik az elvégzett teljesítésről minden esetben Számlát bocsátanak ki, azoknak lehetősége van arra, hogy a kötelező adatbevallást pénztárgép nélkül is elvégezzék!

Törvényi háttér

A NAV felé a könyvelőjük az ügyfélkapun keresztül benyújthatja az ÁNYK programban kitöltött PTGSZLAB nevű nyomtatványt, melyben jelzi, hogy a kötelező adatszolgáltatás ezen módját választja a vállalkozás. Ezt követően havonta be kell adni szintén a NAV ÁNYK programon keresztül a PTGSZLAH jelentést, amiben a kiállított készpénzes számlákat kell lejelenteni. Viszont fontos, hogy a számla kötelező adattartalmai között szerepel a vevő neve és címe.

A NAV tájékoztatójában is olvasható a kiváltás lehetősége: A NAV péntárgépes tájékoztatója Ha nem lenne elérhető direkt link. A számukra fontos lényeges rész a 4. oldalon található és így kezdődik:
"Végezetül említést kell tenni arról, hogy az Áfa tv. lehetőséget ad arra, hogy az adóalany nyugta helyett számla kibocsátásáról gondoskodjon, mely esetben mentesül a gépi kiállítású nyugtakibocsátási kötelezettség alól. Ugyanakkor, ha az adóalany a bizonylatadási kötelezettségét online pénztárgéppel történő nyugtaadás helyett számla kibocsátásával teljesíti, köteles az általa e tevékenységhez kapcsolódóan kibocsátott valamennyi számláról – PTGSZLAH adatlapon..."

Tehát csak azok a vállalkozások tudják ezt megtenni, akik minden esetben meg tudják adni ezt a kötelező adatot a számlán. Például a gépjármű javításnál magától adódik, hiszen a jármű forgalmijában is szerepelnek ezek az adatok. A plasztikai sebészet is ismeri a vevő adatait és nyugta helyett számlát bocsáthat ki, ami pénztárgép nélkül történhet. A számítógép szinte minden vállalkozás rendelkezésre áll (e-mail, internetes katalógusok és rendelések miatt), így hardver beruházási költség sincs.

Önnek nincs más teendője, minthogy eldöntse, hogy a tevékenysége kapcsán minden bevételéről tud-e szabályos számlát kiállítani, vagy a vevő adatainak hiányában kénytelen nyugtát kibocsátani.

Hogyan tudja kényelmesen és olcsón kiváltani a OnLine pénztárgépet?

Számlázó programjainkban régóta rendelkezésre áll a PTGSZLAH modul, mely az NAV nyomtatványba szükséges adatokat automatikusan előállítja és az ÁNYK programba továbbítja, ami már egyszerűen pár gombnyomással havonta beküldhető az ügyfélkapun keresztül a NAV-nak. Sok ügyfelünk már az első online pénztárgép bevezetés időszak óta használja ezt a modult, pénztárgép helyett! jelentős költségeket megtakarítva ezzel! A jelentéshez szükséges fájlt a program automatikusan elkészíti. Ön e-mailben is továbbíthatja a könyvelőjének, vagy az egyéb anyagjaival elviheti például egy pendrve-on. A könyvelő az ÁNYK programba beolvasva pár gombnyomással továbbíthatja a NAV felé, az egyéb beküldendő anyagok mellett.

A számlázó programmal A/4 nyomtatóval vagy blokknyomtatóval is nyomtatható egyszerűsített számla.

A fentiek figyelembe vételével, ha Ön most szerezne be számlázó programot, akkor a SzolgSzám programunk 7.200 Ft + PTGSZLAH modul 20.000 Ft azaz összesen 27.200 Ft + áfa beruházással elkerülheti a pénztárgép vásárlást!

Ezt most egy AKCIÓS kuponnal mindössze 10.000 Ft + áfa költségre mérsékelheti! További havi díj nélkül!
A megtakarítás 17.200 Ft + áfa. (Plusz egy pénztárgép ára ~ 100.000 Ft és ~ 4.000 Ft havi üzemeltetési díj megtakarítás!)
Biztos, hogy az Ön vállalkozásában is számít minden felesleges kiadás megtakarítása!

Hogyan élhetek az akcióval?

A SzolgSzám számlázó program megrendelésében az "Akciós kód" mezőben adja mega következő kódot: SZOLGSZAM+NAV10
(Másolja ki és illessze be a megrendelés oldalunkon a Kupon mezőbe.)

Raktárkezelő, készletnyilvántartó programokhoz is kapcsolható a bevallás készítő?

Igen minden számlázó programunkban (kivéve MikróSzámlázó) elérhető a bevallást automatikusan kitöltő modul. Kedvezményes modul árért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Reméljük segíthetünk a költségeit csökkenteni! A Provimax csapata

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]