Provimax hírei

Környezetvédelmi termékdíjak 2015

2015. február 1., vasárnap 12:19

Átdolgoztuk a környezetvédelmi termékdíjak kezelését

A környezetvédelmi termékdíjak kezelését teljesen átdolgoztuk a jelenleg hatályos környezetvédelmi törvény előírásainak megfelelően. A programot kibővítettük az ismert termékdíj kezelési lehetőségekre. Teljes változáson esett át a termékdíj kezelés. Elhagytuk a termékdíj mellékletet és megoldottuk a számlán történő megjelenítés összes formáját.
Az értékesítés alapú kezelés mellett bevezettük a törvény által engedélyezet beszerzés alapú környezetvédelmi termékdíj kezelést is.
Az eddigi 14 típus helyett, korlátlanná tettük a környezetvédelmi termékdíj típusok felvételének lehetőségét, mert folyamatosan bővül a körük. A termékdíjak kezelését, felvételét, módosítását, törlését a felhasználó végezheti.

Összeállítottunk a számlázó programban történő környezetvédelmi termékdíjak kezelését bemutató leírást, melyet a linken éri el.

termékdíj számlán történő megjelenítésének változatait ezen a linken tekintheti át.

Fontos tudnivalók az új verzióra történő átállással kapcsolatban

A már megadott környezetvédelmi termékdíj súly adatokat automatikusan átkonvertálja az új formába a frissítő program. Viszont, ha Ön élt az előző verzióban átmeneti megoldásként megjelent termékdíj átnevezéssel, akkor azt a konvertálás után az új programban is érvényesítenie kell. Például a  régi verziókban eredetileg a gumiabroncshoz kötött termékdíjat átnevezte irodai papír termékdíjnak, akkor ezt most is meg kell tennie! Attól függetlenül, hogy jelenleg már az összes termékdíj definiálva van a programban. Ezt a termékdíj módosításnál teheti meg. A két termékdíjat nevezze át (cserélje meg), hogy a konvertálásnál alkalmazott sorrend helyre állhasson. Fontos, hogy a konvertálás után ellenőrizze a termékek termékdíjait., hogy megfelelő kategóriába kerültek-e be.

A korlátlan termékdíj típus kezelésének hátránya, hogy az áruadatok export - import funkcióban nem lehet már kezelni a termékdíjak módosítását. Az ott megadott adatok nem kerülnek figyelembe vételre az importálás során.

A termékdíjak használata előtt ellenőrizze a termékdíjaknál kilogrammra megadott termékdíj összeget.

A régebbi verziókban alkalmazott termékdíj mellékletek lekérdezése átkerült a Lekérdez->Termékdíj->Régi változat lekérdezési menüpontba.

A frissítések megrendelése

Amennyiben rendelkezik már 2015-ös frissítési kóddal, vagy bérletes felhasználónk, vagy egy éven belül vásárolt programot használ akkor ingyenes a frissítés. Ez esetekben nincs szükség megrendelésre, a frissítő program automatikusan detektálja az ingyenességet és nem kéri, vagy már ismeri a 2015-ös frissítő kódot.

A frissítést megrendelheti a megrendelés oldalunkon. A megrendelést követően proforma számlát fog kapni a megadott e-mail címre. A számla kiegyenlítését követően küldjük a frissítési kódot, melyet a frissítő programban kell majd megadnia.

Frissítés megrendelés

A programból indítható frissítés használata

A frissítések a programokból indíthatók a következő videó bemutatja a frissítés menetét. 

Frissítés telepítése letöltéssel

A 15.0.4 frissítés letölthető, majd a számítógépen futtatható. Használatáról további információ a letöltési oldalon olvasható.

Facebook ProvimaxFacebook oldalunkon is kövessen minket!

Kérjük lájkoljon minket, ha tetszett!

Megtisztelő figyelmét köszönjük!

Önökért dolgozik a Provimax csapata

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]