Provimax hírei

Fordított adózású termékek az áfa bevallásba

2015. február 13., péntek 12:47

Az új kiegészítő program jelent meg, mely automatikusan kitölti 1565 áfa bevallásba a fordított adózású termék beszerzést és értékesítést.

Számlázó programjainkhoz kapcsolható ez a kiegészítő program, mely a fordított adózású termékek értékesítésének és beszerzésének bevallását készíti elő a NAV felé.
A program a számlázó program adataiból automatikusan generálja NAV ÁNYK programjába a 1565 számú áfa bevallás nyomtatványba importálható XML fájlt. 
A programot a számlázó program mappájába kell telepíteni és máris használatra készen áll. A bevallásokat közvetlenül áttöltheti az ÁNYK programba, vagy az importálható xml fájlt elküldheti e-mailben a könyvelőjének.

A 1565A ÁFA bevallás nyomtatványban szereplő 07-es és 08-as adatlapokat és az ahhoz kapcsolódó mezőket tölti fel adatokkal automatikusan a program. A bevallás többi részét továbbra is a könyvelőnek kell kitöltenie!

Programjaink kezelik a mezőgazdasági termékeket és vas alapú termékeket is. A nyomtatványon belül az előírás szerint külön bontják!

Részletes információ a bevalló programról itt olvasható.

Fordított adózású értékesítés és beszerzés támogatásáról itt olvashat.

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]