Provimax hírei

AVAST probléma

2015. január 14., szerda 10:40

Január 13-án olyan frissítés került az AVAST-ba, ami törli a programjainkat

A hír frissítése:

Tájékoztatjuk, hogy az AVAST fejlesztői megvizsgálták programjainkat, melyek nem vírusosak. A víruskereső téves detektálását kijavítják az AVAST fejlesztői.

Ezúton is köszönjük a gyors közben járást, a mi programunkat is használó AVAST viszonteladónak, aki segítségünkre volt ebben!

AVAST víruskereső felhasználóinál 2015.01.13-án olyan frissítés került a víruskereső programba, mely hibásan detektál sok programot vírusnak, melyeket ezek után a felhasználóink tájékoztatása szerint kérdés nélkül töröl.

A sok jelzés után a mai nap ellenőriztettük a számlázó programunkat az összes vírus keresőt tartalmazó oldalon, ahol 1 téves riasztás mellett 55 víruskereső jelezte, hogy nem fertőzött a programfájlunk. Érdekes, hogy az AVAST sem jelzett rá. Ezért nem értjük a tegnapi napon miért történt ez az AVAST motorjával, de már nem az első eset. Az AVAST használata részünkről nem javasolt!

Nem tartalmaz vírust a programunk!

Ha nem sikerül visszaállítania a számlázó programot, akkor e-mailben keresse az ügyfélszolgálatunkat. Az e-mailbe írja bele, hogy AVAST probléma.

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]