Dinamikus bizonylat keresés

A programjainkban bevezettük a dinamikus bizonylatkeresést. Az új módszer segítséget biztosít a nagy mennyiségű bizonylatokkal rendelkező felhasználóknak a gyorsabb kereséshez és a kisebb hálózati forgalom generálásához. Internetes VPN (Virtuális private network) hálózatos kapcsolat esetén is jó megoldás, a korlátozott internetes sávszélességgel is megfelelően gyorsan működő visszakeresés.
Mivel általában az utolsó bizonylatokkal foglalkoznunk, ez meggyorsítja a munkánkat és csökkenti az adatforgalmat. Különösen igaz ez akkor, ha például a megrendeléseket kívánjuk számlázni, hiszen a januári megrendelések már nagy valószínűséggel számlázva vannak decemberben és a programnak feleslegesen kellene átnézni esetleg több tízezer rekordot.
A szűrési lehetőséggel is rendelkező bizonylatkereső és kiválasztó ablakokban megjelentek az alábbi képen látható kijelző és vezérlő elemek.

A nyilakban látható számok szerint ismertetjük az elemeket.

1. Összesen mező kijelzi, hogy összesen hány bizonylat van.

2. Lekérve mező kijelzi, hogy mennyi bizonylat van jelenleg letöltve és megjelenítve a rácshálóban.

3. Hozzáad mező. Itt állítható be, hogy induláskor vagy a hozzáad gomb megnyomásakor mennyi bizonylatot töltsön le a program.

4. Módosít gomb. Aktiválása elmenti a hozzáad mező értékét. A mentést követően a megadott szám lesz az alap lekérdezési mennyiség. Célszerű olyan számot használni, ami igazodik a program használatához. Hálózat nélküli gépen lehet nagyot, hálózatoson közepest, internetes elérés esetén kisebbet. Hardver feltételeinek és szokásainak megfelelően mindenki beállíthatja a számára kedvező értéket.

5. Mindet gomb. Letölti az összes bizonylatot. Nagy (50.000 feletti adatbázisoknál) csak szükség esetén ajánljuk.

bahis siteleri 2022

6. Hozzáad gomb. A mezőben megadott további mennyiséggel bővíti a letöltött bizonylatok számát. Többször is alkalmazható, így több lépcsőben akár az összes adatot is elérhetjük.

 

Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!
Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]