OsCommercce WebÁruház illesztés

RendShop WebÁruház rendszer

A RendShop webáruház rendszert az OsCommerce alapjain fejlesztettük tovább. Így teljes összeköttetést sikerült kialakítani az internetes áruház és a számlázó programjaink között. Az összeköttetést a WebKer programunk biztosítja. Az áruház feltöltése teljesen automatikus a számlázó prograramban szerepelő adatok alapján. A termékek nevei, árucsoportok, a különböző vevőkhöz illesztett árak, készlet információk,  leírások és a képek emberi beavatkozás nélkül frissülnek az internetes áruházban. Önnek nem kell vele bajlódnia, dolgoznia. Csak az automatikus rendszerekben oldható meg a naprakész termék ár és készlet kezelés, ami elengedhetetlen feltétele egy jól működő internetes áruháznak.

Az áruházból érkező rendelések szintén emberi beavatkozás nélkül kerülnek át a számlázó programba. A számlázó programból egyszerűen egy gombnyomásra kiszámlázhatók a rendelések és foglalások. Mivel nincs emberi beavatkozás ezért nincs tévedés az adatok rögzítésében, így nem fordulhat elő, hogy mást számláznak, mint a vevő megrendelt, elkerülve ezzel a kellemetlen tévedéseket.

Az interneten regisztrált és rendelést leadott új vevőket is automatikusan rögzíti a WebKer a számlázó programba, így Önnek nincs más teendője, mint a számlakészítés elindítása a megfelelő gombnyomással.

A teljes integráció lehetővé tette azt is, hogy az ismert vevőknek az áruházba történt bejelentkezés után, a hozzá rendelt ársort jelenítse meg. Így a viszonteladók, törzsvásárlók (stb.) a saját ársoraik alapján indíthatják rendeléseiket.

Az internetes munkatárs éjjel nappal dolgozik azért, hogy az Ön forgalma minél nagyobb és kedvezőbb legyen. A "munkabére" mégis minimális és nem kell járulékokat sem fizetni utána. Szabadságra sem vágyik, állandóan dolgozik Önnek!

A webáruház létrehozásának költsége a következő, amennyiben Ön nem rendelkezik tárhellyel és domain névvel

Domain név regisztráció és 2GB tárhely éves díja: 8.760 Ft + áfa
Az áruház beüzemelési költsége: 10.000 Ft + áfa

Ezek a költségek csökkenthetők, amennyiben Önnek van már domain neve és tárhelye. Valamint a beüzemelést - feltelepítést is önállóan elvégzi, akkor ez a költség megspórolható.

Az automata Webáruház rendszer kialakításához a következő komponensekre van szüksége

Megfelelő tárhely szolgáltatás:

Két típusú általunk tesztelt tárhelyet tudunk ajánlani az AB Plusz szolgáltatónál, ügyintézésében segítségére leszünk:

2 GB tárhely 5.760 Ft + áfa / év. Amennyiben rendelkezik domain névvel akkor ide irányítható, ha nem, akkor HU domaint 3.000 Ft -ért regisztrálható hozzá.
5 GB tárhely 9.920 Ft + áfa / év, melyben benne van egy domain név regisztráció is.

Viszont, ha Ön már rendelkezik tárhellyel, akkor tárhelyének az alábbi funkciókat kell biztosítania: PHP (min 4.3), MySQL (min 4.1) FTP elérés, Adminisztárciós felület. (Előfordulhat, hogy jelenlegi tárhelye olyan korlátozásokat tartalmaz, ami akadályozhatja a rendszer működését. Ilyen esetben szolgáltatójával kell egyeztetnie a megoldásról.) Ez esetben ez a költség megspórolható.

Webáruház beüzemelése

A tárhelyre kollégáink feltelepítik a webáruház rendszert, beállítják a működését és az arculatát a választható megjelenésekből.

Ennek díja egyszeri 10.000 Ft + áfa
Amennyiben Ön végzi el a telepítést és a beállítást, akkor ez a költség megspórolható.

Webáruház havidíja

1.000 Ft + áfa , mely tartalmazza a technikai tanácsadást és segítséget. A számlázás negyedévente történik.

Próbálja ki számlázónkat webáruházunkkal együtt ingyenesen!

  • Ingyenes próbaidő!

  • 2015-ös webáruház motor!

  • Saját domain köthető hozzá!

  • Mobilra optimalizált!

Adja meg a kívánt aldomaint:
.[@WSG_DOMAIN@]