Betűméret A A A
  Cikk nyomtatása

Számlázó program

A számla a legfontosabb bizonylata a vállalkozásának, ezért legyen tökéletes! = Provimax számlázó program.

 

ON-LINE PÉNZTÁRGÉP KIVÁLTÁSA! NE KÖLTSÖN SOKAT! 27.200 Ft + ÁFA-ból MEGOLDHATJA. ÚJ BEVEZETÉSI HATÁRIDŐ 2017.01.01. Részletekért kattintson ide!

 

Kínálatunk az ingyenes számlázó program -tól a komplex ügyviteli rendszerekig több lépcsőben fedik le az igényeket. Ha jelenleg nem kíván sokat költeni számlázó programra, akkor javasoljuk bérleti konstrukcióinkatMiért pont Provimax számlázó program és ügyviteli szoftver?

1996 óta fejlesztünk számlázó programokat és ügyviteli rendszereket. Több mint 14.000 értékesített program és 10.000 ügyfél jellemez minket! Provimax már 20 éve!

Számlázó programjaink telepíthetők Windows 10 (32,64 bit) - Windows 8, 8.1 (32,64 bit) - Windows 7 (32,64 bit) - Windows Vista (32,64 bit) - Windows XP rendszerekben.

 

Aktuális számlázó program újdonságok:

 • 2016-os verziók elérhetők Infó->
 • Deviza (valuta) ársorok kezelése Infó->
 • EKÁER rendszerbe XML feltöltés Infó->
 • Vámtarifaszám adatbázis Infó->
 • Beszerzői megrendelések, árajánlatkérések Infó-->
 • Joomla VirtueMart webáruház illesztése Infó ->
 • Fordított adózás értékesítés automatikus bevallása a 1565A áfa nyomtatványon Infó ->
 • Fordított adózású értékesítés, beszerzés Infó ->
 • Termékdíjak bővítése 2015 Infó->
 • NAV PTGSZLAH havi számla bevallás nyomtatvány kitöltő programInfó ->
 • NAV engedély a KerSzám Gold számlázó programra, jövedéki ásványolaj értékesítéshez Infó -->
 • Blokknyomtatóval nyugta melléklet és egyszerűsített számla készítése Infó ->>
 • Online pénztárgép támogatás számlázó programjainkban Infó -->
 • Aktív munkaasztal - gyors számlázás (Parancsikonok, háttérkép) Infó -->

 

Számlázás + raktárkezelés
komplett ügyvitellel

Számlázós és raktárkezelő programok
Számlázó, raktárkezelő
Ügyviteli rendszerek 
14.600 Ft-tól

Számlázás

Számlázó programok 
Számlázó programok
0 Ft-tól

Raktárkezelés

Raktárkezelő programok
 Raktárkezelő programok
12.000 Ft-tól

Számlázó ingyen
Számlázó program ingyen

Számlázó program ingyen!

Pénztárgépes számlázás
Pénztárgépes számlázó program rendszerek

Online pénztárgépes rendszerek

WebÁruház illesztés
Webáruházas program rendszerek

WebÁruház rendszerek

Demok

 Számlázó program demo letöltés 
Demo programok
letöltése

Élesíthetők

Élesíthető számlázó programok letöltése
Élesíthető számlázó
programok letöltése

Frissítések

Számlázó program frissítések
Program frissítések
letöltése

Gyors számlázó megrendelés
Gyors számlázó megrendelés

Vonalkód készítés
Vonalkód nyomtatás
Aktuális akcióink
Számlázó Akció

Hírek - Újdonságok
Hírek - Újdonságok


Videós bemutatók
Gyakori kérdések - válaszok
Gyakori számlázó kérdések

 

Számlázó és ügyviteli program választékunk - Mindenre van megoldásunk!

 

Mikro Számlázó - Számlázó program ingyen

EU Szolgáltató számlázó program

Az ingyenes kezdő lépés a gépi számlázó! Mikro-, kisvállalkozások, egyéni és kényszer vállalkozók részére nyújtunk segítséget ezzel az egyszerűen használható kézi számlatömböt helyettesítő számlázó programunkkal. A program használatával kiállíthat egyszerűsített és normál számlát is. Nem szükséges vevő és terméktörzs (szolgáltatás) kialakítása, de erre is lehetőséget biztosítunk. A számlatömbhöz hasonlóan szabadon írhat termék megnevezést, vagy nevezhet meg vevőt, illetve ha kialakított ilyen adattörzset abból is gyorsan választhat. 2014. július 1-től rendelet változás miatt sajnos 400 Ft + áfa regisztrációs díjat kell felszámolnunk az e-mailben küldött számlán.
Korlátlan számla kiállítás lehetőség és reklámmentes!

A számlázó program INGYENESTovábbi információ

 

SzolgSzám - Számlázó Forintban

SzolgSzám számlázó program részletes ismertetőEgyszerű Számlázó! Könnyen kezelhető számlázó program, mely korlátozás nélkül kiválóan alkalmas raktárkezelés nélküli termékek és szolgáltatások számlázására! A számla fejlécéhez és a számla tételeihez szabad szövegesen korlátlan megjegyzést fűzhet. Szolgáltatóknak, könyvelőknek, ügyvédeknek, építőipari szolgáltatóknak, EVA-s vállalkozásoknak és raktárkezeléssel nem foglalkozó felhasználóknak ajánljuk ezen számlázó szoftverünket.
 

 

A számlázó program ára: 7.200 Ft + áfa További információ

 

EU Szolgáltató - Számlázó szoftver Forintban és Euróban

EU Szolgáltató számlázó program

Nyisson az EU felé! Az Európai Unión belüli szolgáltatásokkal is foglalkozó vállalkozások számlázó munkáját könnyíti meg  az EU Szolgáltató programunk. Korszerű számlázó program, mely számláz magyar, angol és német nyelven  és árajánlat  készítést is tartalmaz! Ajánljuk minden olyan szolgáltatónak és raktárkezeléssel nem foglalkozó felhasználónak, akik a Forint mellett Euró pénznemben is kívánnak számlákat kiállítani. 4 db Forintos és 1  db Eurós ársor áll rendelkezésére.
 A számlázó program ára: 14.000 Ft + áfa További információ

EU SzámlaRaktár-  Számlázó + szállítólevél + egy raktár + Eurós export

EU Számla-Raktár program

 

Kereskedjen az Unióban is! Az Európai Unión belüli értékesítéssel is foglalkozó vállalkozások számlázását biztosítja programunk. Korszerű számlázó program, mely számláz, szállítólevelet készít magyar, angol és német nyelven.  ÁFa mentes és ÁFA-s eurós pénznemű bizonylatokat is készít. Tartalmazza a belföldi eurós számla, szállítólevél készítést is. Árajánlat  készítés is könnyű lesz! Ajánljuk minden olyan vállalkozásnak, ahol a Forint mellett Euró pénznemben is kívánnak számlát, szállítólevelet, árajánlatot kiállítani. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség. 4 db Forintos és 1  db Eurós ársor áll rendelkezésére.


A számlázó program ára: 32.000 Ft + áfa vagy bérelhető 1.500 Ft / hó + áfa További információ

 

Mini-Kalmár- Számlázó program + egy raktár

Mini-Kalmár számlázó program

Az egyszerűen számlázó kereskedés. Könnyen kezelhető számlázó és készletnyilvántartó program, mely egy raktár kezelésével alkalmas termékek ill. szolgáltatások számlázására! Kimenő számlákat és termék bevételezéseket kezel. Árlista és leltár adatai excel fájl formátumba is exportálhatók. A számla fejlécéhez és a számla tételeihez szabad szövegesen korlátlan megjegyzést fűzhet. Belföldi számlázást és raktárkezelést igénylő kisebb cégeknek és vállalkozásoknak ajánljuk. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség.A számlázó program ára: 
14.600 Ft + áfa További információ

 

KerSzám Light - Számlázó rendszer + szállítólevél + egy raktár

KerSzám Light számlázó programAz egyszerű kereskedés és szállítás. Ez a számlázó program számla készítésen kívül tartalmaz szállítólevél készítést is. A szállítólevelek egyedileg és összevontan is gombnyomásra számlázhatók. A számlázatlan szállítólevelek lekérdezhetők. Árajánlatot készít és raktárkarton, vonalkódot is kezel. Lekérdezései nyomtathatók, Excel fájlba exportálhatók.
Ajánljuk minden olyan vállalkozásnak, ahol számlákon kívül szállítólevélen is adnak ki termékeket. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség.

A számlázó program ára: 24.000 Ft + áfa További információ

 

KerSzám Silver - Alap ügyviteli és számlázási rendszer

KerSzám Silver számlázó programKomplex ügyviteli megoldás belföldre! Pénzügyi része napra kész információkkal segíti a vezetői döntések meghozatalát. ÁFA analitikája segít elkerülni a könyvelőtől érkező meglepetéseket. A számlázáson, szállítólevél készítésen kívül, rendeléseket, foglalásokat, előlegszámlát, árajánlatot készíthet partnerei számára. Pénztárkezelés és pénztárkönyv vezetés segít kezelni a cége készpénzes forgalmát. A kiadott és beérkező átutalásos számlák kiegyenlítésének vezetése is megoldott. Kintlévőségeit nyomon követheti, emlékeztető - felszólító leveleket küldhet e-mailben, vagy nyomtatva. Pénztárgép illesztési lehetőség. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség.

A számlázó program ára: 48.000 Ft + áfa vagy bérelhető 2.000 Ft / hó + áfa További információ

 

KerSzám Gold - Professzionális ügyviteli és számlázó rendszer

KerSzám Gold számlázó programA profi számlázó és ügyviteli rendszer választás! Szinte mindent tud amire egy fejlett vállalkozásnak szüksége lehet. Korlátlan raktár és ársor kezelés. Devizás export és import kezelés. Bizományos kiadások és ügynökök kezelése elszámolása. Árajánlatok, rendelések, foglalások, előlegszámla, proforma számla és díjbekérő. Rendszeres és csekkel ellátott számlák készítése. Maximális vezető információk és lekérdezések. Pénzügy, pénztár és utalások kezelése. Kintlévőségek nyilvántartása, felszólítólevél készítés. Bővíthető deviza adatbázis árfolyam kezeléssel. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség. Korlátlan Forintos és devizás (valutás) ársor kezelhető.

A számlázó program ára: 72.000 Ft + áfa vagy bérelhető 3.200 Ft / hó + áfa További információ

 

SzámKisker - Ügyviteli rendszer gyáriszámos számlázással garancia kezeléssel

SzámKisker számlázó programKezelje a gyáriszámokat és a garanciát is a számlázó rendszerében! A KerSzám Gold programot vérteztük fel gyáriszám alapú termék nyilvántartással és garancia kezeléssel. Gyáriszám alapján végig követheti a termék sorsát a beszállítótól a vásárlóig. Ha nem akar mások által értékesített termékekre Ön garanciát adni, akkor feltétlenül szüksége van az értékes termékek gyáriszám szerinti azonosításra. Kiadásnál elkerülhető, hogy a kinézetre megegyező termékek összekeveredjenek és drágább termék kerüljön ki a polcáról, mint ami a számlán szerepel. Elkerülve így komoly leltár hiányokat. Sikerrel használják számítástechnikai és mobiltelefonos cégek termékeik értékesítésére. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség. Korlátlan Forintos és devizás (valutás) ársor kezelhető.

A számlázó program ára: 150.000 Ft + áfa vagy bérelhető 6.400 Ft / hó + áfa További információ

 

SzámNagyker - Ügyviteli rendszer gyáriszám és beszállítói garanciás kezeléssel

SzámNagyker számlázó programA beszállítók garancia kezelését is figyeli! A SzámKisker program nagy testvére. A garanciális ügyintézést kibővítettük a beszállítók felé történő garanciális folyamatok kezelésével. Használatát mindenképpen ajánljuk nagy forgalmú cégeknek, ahol meglepő adatokat láthat garanciális rendezés alatt lévő termékei értékéről. Az ilyen szem elől elbújt összegek akadályozhatják cége dinamikus működését. Tőkéjét inkább az értékesítésbe fektessen, ne a beszállítók garanciális hátralékába! A program segítségével naprakészen figyelheti reklamálhatja az Ön felé még garanciális tartozást mutató cégeket. On-Line internetes WebÁruház illeszthetőség. Korlátlan Forintos és devizás (valutás) ársor kezelhető.

A számlázó program ára: 200.000 Ft + áfa vagy bérelhető 6.400 Ft / hó + áfa További információ

 

Készletőr Light - bolti értékesítési rendszer Online kassza mellé

A legegyszerűbb verzió. Kisebb üzletek igényeinek megfelelően terveztük. Minden alapvető funkciót tartalmaz, melyre egy kis üzletnek szüksége lehet. 8 000 készleten lévő(!) termékig használható probléma mentesen. Nem igényel állandó kapcsolatot a számítógéppel, viszont javasolt az értékesítés naponta történő kiolvasása. Jól használható kitelepült értékesítés vagy autóból történő értékesítés esetén is. Összeköthető Micra pénztárgépekkel, vagy manuálisan használt online kasszák mellett is alkalmazható.
Igen minden benne van a programban, ilyen minimális díjért! Védje készletét és ne csak a NAV figyelje forgalmát, hanem Ön is.

A program bérleti díja: 1.500 Ft + áfa / hó A díj tartalmazza a frissítést és a technikai támogatást. További információ

 

Készletőr Silver - bolti értékesítési rendszer Online pénztárgép mellé

Igen sok funkcióval rendelkező verzió. Nagyobb üzletek, boltok és ABC-k igényeinek. Számítógépenként akár 4 online pénztárgépet is kezelhet egyszerre multiplexeren keresztül. Minden hálózatba kötött számítógépre lehet pénztárgépeket kötni, így korlátlan számú pénztárgép állhat rendelkezésére. Funkciói alapján a legtöbb kereskedelmi egység igényeinek megfelelő választás. A zárt plu-s és a nyitott plu-s pénztárgép üzemeltetést is támogatja. Összeköthető Micra pénztárgépekkel, vagy manuálisan használt online kasszák mellett is alkalmazható. Korlátlan árucikkel használható. Vevőkártyás azonosításra és ezzel például törzsvásárlói kedvezmény adásra is alkalmas rendszer.

A program bérleti díja: 2.000 Ft + áfa / hó A díj tartalmazza a frissítést és a technikai támogatást. További információ

 

Készletőr Gold - bolti értékesítési rendszer Online pénztárgépek mellé

A profi választás. Minden elérhető funkciót tartalmazó verzió. A teljesség igényével működő üzletek, boltok, ABC-k igényeinek megfelelően terveztük. Megtalálható benne minden amire szüksége lehet üzletének vezetéséhez. Számítógépenként akár 8 online pénztárgépet is kezelhet egyszerre multiplexeren keresztül. Minden hálózatba kötött számítógépre lehet pénztárgépeket kötni, így korlátlan számú pénztárgép állhat rendelkezésére. Pénzügyi funkcióival a vezetői információk teljes képet adnak. Rögzítheti az áruértékesítéshez nem kapcsolódó költségeit is. Árajánlatokat, rendeléseket, foglalásokat is kezel. Összeköthető Webáruházzal a Webker programunk segítségével.
Összeköthető Micra pénztárgépekkel, vagy manuálisan használt online kasszák mellett is alkalmazható. Korlátlan áru kezelés és vevőkártya kezelés is használható nyitott plu-s módban.

A program bérleti díja: 3.000 Ft + áfa / hó  A díj tartalmazza a frissítést és a technikai támogatást. További információ

 

Mini-Raktár - Egy raktárt kezeló porgram

Mini-Raktár program részletes ismertető

Könnyen kezelhető raktárkezelő program, mely  kiválóan alkalmas egy raktár kezelésére. Az árumozgásokat raktárkarton vezetésével követi. Támogatja a vonalkódolvasóval és vonalkódgyűjtővel történő árukiadást. Lekérdezések és visszakeresések állnak rendelkezésére. További feldolgozáshoz Excelbe exportálhatók. Kiadási jegyzékekkel dolgozik. Belföldi értékesítéssel foglalkozó vállalkozásuknak ajánljuk, pénztárgép és kézi számlázás mellé is megfelelő választás. 

 

A raktárkezelő program ára: 12.000 Ft + áfa További információ

 

Multi-Raktár - Korlátlan raktár kezelésáre alkalmas program - export szállítással

Multi-Raktár raktárkezelő programKorlátlanul hozhat létre raktárakat a programban. Exportáláshoz devizanemek kezelése. Magyar, angol és német nyelvű szállítólevelek. A raktárak között átmozgatásokat végezhet. A kiadásokat és mozgásokat a raktárkartonon ellenőrizheti. Különféle lekérdezések, visszakeresések segítik munkáját. Import és belföldi bevételezés. Rendelések és foglalások kezelése. A lekérdezések nyomtathatók vagy Excelbe exportálhatók.
Sok telephelyi raktárral, exporttal - importtal foglalkozó vállalkozásoknak ajánljuk, amennyiben számlázásukat kézzel, vagy más programmal végzik.

A raktárkezelő program ára: 32.000 Ft + áfa  További információ

 

BossDream - A Főnök álma kiegészítő program számlázó rendszereinkhez

Szeretne folyamatosan pénzügyi adatokat kapni a számlázó programjából?
Automatikusan fizetési emlékeztetőt küldeni, a késő partnereinek?
Adatait naponta biztonsági mentéssel, akár felhőbe menteni?
Igen ez már mind lehetséges ezzel a kiegészítő programunk használatával!
A BossDream programot egyszerűen telepítse és kapcsolja a számlázó program rendszereinkhez és automatizálva elvégzi azokat a feladatokat, melyeket célszerű naponta elvégezni a korszerű működéshez. Vegye kézbe cége pénzügyi adatait az internetes eléréssel, mely bárhol is legyen biztosítja a fontos adatok megtekintését!

 

A program bérelhető 1.500 Ft / hó + áfa -tól  További információ

 

WEBKER - WebÁruház illesztés számlázó rendszereinkhez

Multi-Raktár raktárkezelő program

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne, ha a webáruházban megjelenő termékek automatikusan kerülnének fel a számlázó programjából? Az ár módosulásokat nem kellene két helyen elvégeztetni? A rendelések pontosan és tökéletesen kerülnének át a számlázó programba és egy gombnyomással számlázhatók lennének? Mindezt anélkül, hogy a vevőt kézzel fel kellene vennie a számlázóba? Az aktuális készlet szerint változna a webáruháza? A bejelentkezett vevőnek a rá vonatkozó árakat mutatná?

 

Az illesztő program ára: 75.000 Ft + áfa  vagy bérelhető 3.400 Ft / hó + áfa További információ

 

Pénztárgép illesztések a számlázó programokhoz

Pénztárgép illesztések a számlázókhozTöbb pénztárgépet is illesztettünk a Kerszám Silver, Gold valamint a SzámKisker, SzámNagyker programunkhoz. A nyugtás értékesítése is kezelni fogja a raktár készletet, valamint a termékeket és az árakat is onnan töltheti fel a pénztárgépbe. Vonalkódolvasós értékesítést végezhet, akár a multik.
Illesztett péntzágépek: Micra, Fasy, Samsung, Optima.
Lehetőség van vonalkódot nyomtató mérleg kezelésére is.

 

Az illesztést a programok ára tartalamazzaTovábbi információ

 

Blokknyomtató illesztések a számlázó programokhoz

Blokknyomtató illesztés a számlázó programokhozWindows blokknyomatókat illesztettünk a számlázó programjainkhoz. A nyugtás értékesítése is kezelni fogja a raktár készletet, valamint a termékek raktár készletét és az aktuális árakat. A blokk nyomtatóval lehetősége nyílik Egyszerűsített számlák költség kímnélő nyomtatására, valamint manuálisan kezelt pénztárgépek esetén részletestő mellékletek gyors elkészítésére.
A nyugtákról gyorsan egyszerűsített számlákat készíthet blokknyomtatóra is. Takarítson meg költséget a gyors és hatékony blokknyomtatók használatával. A blokk nyomtatókat hálózatos eléréssel is használhatja, így akár egy nyomtatót is csatlakoztathat több munkaállomás számára..

Az illesztést a programok ára tartalamazzaTovábbi információ

 

RLB könyvelő program illesztés számlázó programjainkhoz

RLB könyvelő program illesztő provimax számlázó programokhozA kiegészítő program segítségével egy kattintással elküldheti, illetve könyvelője beolvashatja az RLB könyvelő programba a bevételi számlái adatait.  Könyvelője a fárasztó és esetleg hibás gépeléses adatrögzítés helyett pár kattintással importálhatja az Ön kibocsátott számláinak adatait. Az elküldött adatok a vevők adatait is tartalmazzák, így azokat sem kell manuálisan felvenni a könyvelő programban. Az adatokat automatikusan E-mailben küldheti a könyvelőjének, aki a mellékelt fájlt az RLB könyvelő programba beolvasva, máris rögzítheti az Ön összes bevételi számláját. Mindez csak pár perc ráfordítást igényel és hibamentes rögzítést biztosít.

A könyvelési feladó program ára 20.000 Ft + áfa További információ

 

Infotéka könyvelő program illesztés számlázó szoftvereinkhez

Infotéka könyvelő programok illesztéseA kiegészítő program segítségével egy kattintással elküldheti, illetve könyvelője beolvashatja az Infotéka Kontír 2000 illetve Kontír FB könyvelő programba a bevételi számlái adatait.  Könyvelője a fárasztó és esetleg hibás gépeléses adatrögzítés helyett pár kattintással importálhatja az Ön kibocsátott számláinak adatait. Az elküldött adatok a vevők adatait is tartalmazzák, így azokat sem kell manuálisan felvenni a könyvelő programban. Az adatokat automatikusan E-mailben küldheti a könyvelőjének, aki a mellékelt fájlt az Infotéka könyvelő programba beolvasva, máris rögzítheti az Ön összes bevételi számláját. Mindez csak pár perc ráfordítást igényel és hibamentes rögzítést biztosít.

A könyvelési feladó program ára 20.000 Ft + áfa További információ

 

Tensoft könyvelő program illesztés számlázó szoftvereinkhez

Tensoft könyvelő programok illesztéseA kiegészítő program segítségével egy kattintással elküldheti, illetve könyvelője beolvashatja a Tensoft könyvelő programba a bevételi számlák adatait.  Könyvelője a fárasztó és esetleg hibás gépeléses adatrögzítés helyett pár kattintással importálhatja az Ön kibocsátott számláinak adatait. Az elküldött adatok a vevők adatait is tartalmazzák, így azokat sem kell manuálisan felvenni a könyvelő programban. Az adatokat automatikusan E-mailben küldheti a könyvelőjének, aki a mellékelt fájlt az Tensoft könyvelő programba beolvasva, máris rögzítheti az Ön összes bevételi számláját. Mindez csak pár perc ráfordítást igényel és hibamentes rögzítést biztosít.

A könyvelési feladó program ára 20.000 Ft + áfa  További információ

 

Novitax könyvelő program illesztés számlázó szoftvereinkhez

Novitaxkönyvelő programok illesztéseA kiegészítő program segítségével egy kattintással elküldheti, illetve könyvelője beolvashatja a Novitax könyvelő programba a bevételi számlák adatait.  Könyvelője a fárasztó és esetleg hibás gépeléses adatrögzítés helyett pár kattintással importálhatja az Ön kibocsátott számláinak adatait. Az elküldött adatok a vevők adatait is tartalmazzák, így azokat sem kell manuálisan felvenni a könyvelő programban. Az adatokat automatikusan E-mailben küldheti a könyvelőjének, aki a mellékelt fájlt az Tensoft könyvelő programba beolvasva, máris rögzítheti az Ön összes bevételi számláját. Mindez csak pár perc ráfordítást igényel és hibamentes rögzítést biztosít.

A könyvelési feladó program ára 20.000 Ft + áfa  További információ

 

NAV EKÁER nyomtatvány kitöltő modul

Számlázó programjainkhoz kapcsolható ez a kiegészítő program, mely a NAV EKÁER rendszerébe készít importálható XML fájlt.
A program a számlázó program számláibó, beszerzési rendelésiből  generálja NAV EKÁER honlapján beolvasható XML fájlt. Melyet így pár gombnyomással és pár perc alatt küldhet el és máris megkapja a szállításhoz szükséges EKÁER számot.

 

 

 

A NAV EKÁER nyomtatvány kitöltő modul ára 30.000 Ft + áfa További információ

 

NAV PTGSZLAH havi nyomtatvány kitöltő modul

Számlázó programjainkhoz kapcsolható ez a kiegészítő program, mely az Online pénztárgéppel nem rendelkezők havi bevallását készíti elő a NAV felé.
A program a számlázó program adataiból automatikusan generálja NAV ÁNYK programjába importálható XML fájlt. Melyet így pár gombnyomással és pár perc alatt küldhet el az ügyfélkapun a NAV-nak.

 

 

A NAV PTGSZLAH nyomtatvány kitöltő modul ára 20.000 Ft + áfa További információ

 

NAV JÖVEDÉKI adatfájlt előállító modul

A NAV által elfogadott KerSzám Gold programjainkhoz kapcsolható ez a kiegészítő program, mely ásványolaj jövedéki terméket forgalmazók havi bevallásához szükséges adatfájlt generálja az ügyfélkapun keresztül történő továbbításhoz. Önnek nem kell ezt körülményesen manuálisan elkészítenie az adatfájt, ezt a kiegészítő program elvégzi Ön helyett.

Az ásványolaj forgalmazásra NAV engedélyt kapott program változattal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot. Jövedéki rész bemutatása.

 

A NAV JÖVEDÉKI adatfájlt generáló modul ára 40.000 Ft + áfa További információ

 

NAVÁFAFOA kiegészító - fordított adózású termékek bevallását előállító modul

Számlázó programjainkhoz kapcsolható ez a kiegészítő program, mely a fordított adózású termékek értékesítésének és beszerzésének bevallását készíti elő a NAV felé.
A program a számlázó program adataiból automatikusan generálja NAV ÁNYK programjába a 1565A számú áfa bevallás nyomtatványba importálható XML fájlt. 
A 1565A ÁFA bevallás nyomtatványban szereplő 07-es és 08-as adatlapokat és az ahhoz kapcsolódó mezőket tölti fel adatokkal automatikusan a program.  Programjaink kezelik a mezőgazdasági termékeket és vas alapú termékek fordított adózási adatait is.


A NAVÁFAFOA xml adatfájlt generáló modul ára 30.000 Ft + áfa További információ

 
 

Vonalkód nyomtatás EAN-13 és EAN-128

 

Vonalkód nyomtató program

Szinte már nélkülözhetetlen a vonalkódok használata a kereskedelemben. A gyártók és forgalmazók munkájának elősegítésére készült program többféle típusú vonalkódot tud generálni és nyomtatni. (EAN-128, EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E, ITF-14, CODE-39) A felhasználó által tervezett címkékre nem csak vonalkódokat, de képet, keretet vagy tetszőleges szöveget is el lehet helyezni. Sok beszállítótól a hypermarketek megkövetelik a megfelelő címkék elhelyezését az árucikkeken. Fogyasztóvédelmi előírás, hogy a termékeken magyar nyelvű ismertetőt, származási helyet és forgalmazót megjelölő címkének kell lennie. Mindezen címkéket könnyen és gyorsan előállíthatja a szoftver segítségével. 

Vonalkód nyomtató szoftverek  12.000 Ft-tól További információ

 

Figyelmébe ajánljuk számlázó program bemutatóinkat 

Számlázó program bemutatóSzámlázó program videós bemutató. Egyszerűen, de mégis mindenre megoldást biztosítunk!

 Számlázó program ingyen Ingyenes számlázó program is szerepel kínálatunkban - Mikro Számlázó

Számlázó programLegsikeresebb számlázó program demojának letöltése. Ismerje meg listavezető szoftverünket.

WebáruházWebáruház azonnal ráfordított munka nélkül? Igen lehetséges! Automatikus termék, ár,  kép feltöltés karbantartás, rendelés rögzítés is megoldott a számlázó programból.

Gyors megrendelésMáris számlázna? Gyorsított megrendelési folyamatunk segítségével, már az előtt számlázhat, mielőtt fizetett!

Számlázó program bérlésOlcsó, de megbízható megoldást keres? Bérelje számlázó programjainkat!

Miért Provimax számlázó program?Miért pont Provimax számlázó program? Összefoglaltuk miben nyújtunk többet másoknál.

Számla, árajánlat küldése e-mailbenSzámla, árajánlat küldése e-mailben? A programjainkból közvetlenül küldheti bizonylatait e-mailben.

Számla, árajánlat küldése e-mailbenSzámla, árajánlat nyomtatása PDF fájlba? A programjainkból közvetlenül nyomtathatja bizonylatait PDF-be.

Elektronikus számlázásElektronikus számla készítést vezetne be? Már a legolcsóbb számlázónk is lehetőséget ad rá!

Rendszeres számla készítésRendszeres számlákat bocsát ki? Esetleg csekkel is szívesen ellátná ezeket?

Export számlázás - Import bevételezésExportál vagy importál? Egyszerű a megoldás kétnyelvű számlákkal, proformával!

Bizományosi kaiadás kezelésBizományba adja termékeit? Szeretné tudni ki mivel tartozik és számol el?

Ügynökök kezelése, elszámolásaÜgynököket alkalmaz? Egyszerűen elszámolhat velük, akár termékenként váltózó jutalékkal.

Proforma és díjbekérő számlaProforma számla és díjbekérő számla helyett? Így nem kell többet kiegyenlítetlen számlák után is ÁFA-t fizetnie!

Jóváíró számla régi ÁFA kulccsalJóváíró számla régi ÁFA kulccsal? Igen és milyen könnyedén választható ÁFA kulccsal!

Termék, vevő import excel fájlbólGépelés nélkül töltené fel adatait? Terméktörzs és vevőtörzs importálása excel fájlból!

Papírmentes irodaPapírmentessé tenné irodáját? De mégis szeretné a kapcsolódó dokumentumokat gyorsan visszakeresni?

Mini könyvelésKönyvelni nem akar, de nem az utolsó pillanatban a könyvelőjétől szeretné megtudni a fizetendő ÁFA mértékét?

Kintlévőség kezelésSzeretné tudni kik tartoznak Önnek? Automatikusan készített levéllel figyelmeztetni Őket?

Vezetői információkra vágyik? Grafikonokkal is követheti a legfőbb pénzügyi mutatókat.

Vonalkódos értékesítésVonalkódos értékesítés gépelés helyett? Több vonalkód egy termékhez. Gyorsan és pontosan dolgozhat!

Gyártás anyag felhasználás követés Gyártás raktári anyag felhasználásának követése.

Gyáriszám kezelésGyáriszámot és garanciát kezelne? Ugye nem akarja, hogy más helyett Önnél garanciázzanak!

Termékdíj nyílvántartásTermékdíj kimutatásra kötelezett? Termékenként megadható adatok, majd lekérdezések.

Fordított adózású számlaFordított adózású számlát kell készítenie? Minden programunk képes rá.
Pénztárgépes rendszerekPénztárgépre kötelezett, de szeretné követni a raktárkészletét?

Vonalkód és címke nyomtatásVonalkódot, címkét készítene?

 

Bízunk benne, hogy megnézte, elolvasta a fenti rövid - teljességre nem törekvő - bemutatóinkat és már Ön is látja, hogy mi nem csak mondjuk, hanem tudják is számlázó programjaink azokat a feladatokat, amire Önnek szüksége van!

 

Tisztelettel várjuk Önt is felhasználói táborunkba!

 

Köszönettel: a Provimax csapat