Betűméret A A A
  Cikk nyomtatása

Mikro Számlázó program ingyen

Mikro Számlázó program ingyenAz ingyenes kezdő lépés! Mikro-, kisvállalkozások, egyéni és kényszer vállalkozók részére nyújtunk segítséget ezzel az egyszerűen használható kézi számlatömböt helyettesítő számlázó programunkkal. A program használatával kiállíthat egyszerűsített és normál számlát is. Nem szükséges vevő és terméktörzs (szolgáltatás) kialakítása, de erre is lehetőséget biztosítunk. A számlatömbhöz hasonlóan szabadon írhat termék megnevezést, vagy nevezhet meg vevőt, illetve ha kialakított ilyen adattörzset abból is gyorsan választhat. A program biztosítja az előírásszerű számlák kiállítását és megfelel a számlázó programokra vonatkozó rendeleteknek. A regisztrációs lap egyben tartalmazza az előírt névre szóló nyilatkozatunkat is.
Lehetősége van nettó és bruttó árformát használni, illetve választani a normál és egyszerűsített számla nyomtatás között, vevő és terméktörzset létrehozni. Könnyen visszakeresheti számláit, információkat kaphat és szűrőt is beállíthat. A stornózás és a számlalista készítése biztosított a számlázó programban.
Sokszor lehet szükség szabadszöveges számla elkészítésre meglévő számlázó program mellett is például: használt tárgyi eszközök értékesítése, a vállalkozás terméktörzsébe nem tartozó szolgáltatások, egyszeri árucikkek értékesítésére. Melyre kiválóan alkalmas lehet ez a kis program. Véleményünk szerint nem hiányozhat egy "Windows asztalról" sem.

A program korlátlan számla kiállítására alkalmas!    

Sajnos 2014. július 1-től rendelet változás miatt 1.000 Ft + áfa regisztrációs díjat kell felszámolnunk az ingyenes verzióra! A kötelező számlaadásunkat 23/2014. (VI.30.) NGM rendelet 9§ 2. bekezdés írja elő.

Provimax LikeBízunk benne, hogy ezért az ingyenes programért megjutalmaz minket egy Like-al a Facebook oldalunkon.
Kérjük kövesse híreinket 2014-től a Facebookon is.
 

 

Számlázó program ingyenMiért adjuk ingyen a számlázó programot?

 

Több mint 15 éve vagyunk a számlázó programok piacán, ezért szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy vállalkozását ne ítéljék meg egy ronda - esetleg szakadt - kézi számla miatt. Sok kezdő vállalkozásban látni, hogy az egyszerűsített számlán rendre rosszul tüntetik fel az általános forgalmi adót, mivel ezen a típus bizonylaton nem az ÁFA kulcsát, hanem az ÁFA tartalmat kell jelezni százalékban. Például a 27%-os kulcs esetén az ÁFA tartalom 21,26% és nem a sokszor ráírt 27. Ezek a számlák formailag hibásak. Ellenőrzés esetén a befogadónak és a kiállítónak is kellemetlenséget okozhatnak. Kerülje el ezt a figyelmetlenséget programunk használatával!
Természetesen bízunk abban is, hogy vállalkozása fejlődése esetén szívesen áll át a nagyobb tudású számlázó programrendszereinkre. Esetlegesen a továbbított bannerek is hozhatnak számunkra megtérülést.

 A program ára 0 Ft - Ne költsön többet számlatömbre!

 

Számlázó program megrendelés
Megrendelés
Összefoglaló video a számlázó programról
Videós bemutató
Demo számlázó program letöltése
Demo letöltés
Élesíthető Számlázó program letöltése
Élesíthető letöltés
Gyakori kérdések a számlázó programról
Gyakori kérdések

 

A demo változatban előre felvitt adatok és számlák található, melyek segítik a kipróbálást. Tudása teljes mértékben megegyezik az élesíthető változattal.
Az élesíthető változatban nincsenek adatok. Ingyenesen megrendelhető a regisztrációs lapot e-mailben küldjük. A lapon szerepel az előírt NAV (APEH) megfelelési nyilatkozat is.

 

Ha nem szeretne reklámokat, használna újabb funkciókat és telefonos támogatást venne igénybe?

A Mikro Számlázó programnak létezik reklámmentes változata is. Ez esetben nincs szükség internetes kapcsolatra és reklámok sem jelennek meg a programban. Továbbá működésbe lépnek a termék és vevő módosítás - törlés funkciók. Lehetősége van az adatait (vevők, termékek) fájlból importálni és azokat fájlba exportálni. Így gyorsan tudja adatokkal megtölteni a programot, illetve könnyen módosíthatja azokat. A támogatott fájformátumok Excel (xls), pontosvesszővel tagolt fájl (CSV - excelbe is) és TAB-al tagolt fájl (TXT).
A reklámmentes változat (Mikró Számlázó Plusz) mindössze 5.000 Ft + áfa áron rendelhető. Az ingyenes verziót is bármikor átállíthatja egy egyszerű kóddal. Természetesen ez esetben minden adat (számla stb.) megmarad a programban, csak a reklámok tünnek el és az új funkciók kapcsolódnak be. Csak a reklámmentes változathoz vehető igénybe a telefonos ügyfészolgálatunk! Reklámmentes változat bemutatása itt.


Az ingyenes számlázó program kivonatos ismertetője (a Videó jelre  kattintva megtekintheti a kiválasztott funkciót):
 

 

A program funkciói:


Videó Egyszerűsített számla
Videó Normál számla
 - Fordított adózású számla
 - Számla stornózás
Videó Számlalista
Videó Nettó - Bruttó árforma
 - Szabad szöveges megnevezés tételenként
 - Vevőtörzs kialakítása
 - Terméktörzs kialakítása
Videó Kifizettett számlák megjelölése
Videó A program beállításai
Videó A program regisztrálása

 

További nagyobb tudású számlázó programjaink

 

Fontos tudnia

 

A törvényi előírások alapján egyszerűsített számla csak készpénz és bankkártyás fizetés esetén használható, átutalásos és egyéb fizetési módok esetén normál számlát kell kiállítani. Az ingyenes számlázó program lehetőséget biztosít normál számla kiállítására is. Ennek feltétele, hogy rendelkezzen internetes kapcsolattal, legalább 30 számlánként egyszer. Amennyiben az internetes kapcsolat nem valósul meg 30 számla elkészítése alatt egyszer sem, akkor  a program a normál számlakészítést letiltja addig, amíg újra nem lesz internet elérése. Erről figyelmeztetést kap minden 15 feletti internet elérés nélküli számla kiállításakor.  Az egyszerűsített számlakészítés (készpénzes, bankkártyás) természetesen továbbra is a rendelkezésére fog állni és a 30. internet elérés nélküli számla kiállítása után a figyelmeztetés is megszűnik!
Az internetes kapcsolat segítségével kötelezettség nélküli információs és reklám ajánlatokat juttatunk el (banner) a program ablakába, mely a balalsó sarokban jelenik meg, mint a demo programban is. Amennyiben az ajánlat érdekes az Ön számára, akkor az ajánlatra kattintva böngészője segítségével további információkat kaphat róla.
Egy számlára, hasonlóan egy számlatömbhöz maximum 6 tétel helyezhető fel.

Az ingyenes verzióhoz NEM tartozik telefonos tanácsadás és technikai támogatás!